2777
2789

یکی از اشناهامون باردار نمیشه فقط یکبار باردار شد که سقط شد الان هرکی رو میبینه میگه فلانی یعنی (من) مشکل اونو دارم که سقط میکنم درصورتی که یبکار بیشتر سقط نکرده الکی ب همه گفته ۴,۵تا سقط داشتم بخاطر همین بیماری بوده (پ ن بیماری من اون یکیه فقط دلیل سقطام این نیست ) الان هرکی منو میبینه میگه فلانی اینطور گفته مشکلت اینجوریه با ترحم و دلسوزی میگن که دلم میخواد زمین دهن باز کنه برم توش 

ب همه ی اطرافیانم گفته یعنی یکی رو بی خبر نذاشته

وای بخدا دارم دیوونه میشم اخه ب اون چه که مشکل من چیه !!!! خیلی اعصابم خورده چیکار کنم 😭😭😭

خودم سه بار سقط کردم

سقط ادمو نابود میکنه.  حرفای بقیه میشن نمک رو زخم خدایا تو که بندهاتو خوب می‌شناسی چرا با من اینجوری میکنی 😭😭 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

به نظر من جا خود خوری رک بهش بگو .خودتو اذیت نکن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یکمی فاصله بده بزار بدنت سفت بشه زیاد ویتامین بخور یک سال بده فاصله بعدش از زمانیکه حامله شده زیر نظر دکتر بخیه میزنن همیشه زمین بمون استراحت کن کی گفته نمیشه خواهر من نمی‌دونم ده تا سقط کرد بعدش دو تا پسر خوشگل آورد دروغه این مردم آدم رو میبرم خاک میکنن بعد میان میشینن سر سفره برنج با مرغ میخورم سر نوشابه سیاه و زرد دعوا میشه به خاطر این مردم کیا که نابود نشدن فکر نکن