سلام خوبید من 24سالمه سه تا جاری بزرگتر خودم دارم .با جاری یکی مونده به اخری ده سال تفاوت سنی داریم .این خانم بسیار پرخاشگر هست و حسود نسبت به همه .یعنی با هیچ کسی توی خانواده شوهرم سازش نداره و هیچ موقع تو هیچ مهمونی هایی نمیاد چون ببینه طرف لباس خوب یا طلا یا هرچی داشته باشه سریع فشارش میفته و غش میکنه .این هفته رفتن مشهدهمسرش از همه خداحافظی کرد و حلالیت طلبید ولی زنش نگفت .خب گروه خانوادگی داریم چون بسیار پرحرفع و چند روز فعال نبود ینفر سراغشو گرفت ازمن که کجاس و اینا.منم گفتم دعاگوی شما مشهد هست .همین
حالا پیام داده که چرا توی گروه گفتی که مشهدم .تو که خودت از چشم زخم میترسی و پنهان میکنی همه چی تو حواستو جمع کن میرم تعریفتو میکنم چشم بخوری . ..یه عادتی که داره مثلا یه لباس که بخره خیلی فیس و افاده میده که اره مارک خریدم و چقدر پولش شده واینا .یا مثلا میره ماشین قرض میگیره با ماشین مردم پز میده .من اصلا خوشم نمیاد اینجوری باشم ندید بدید باشم هیچ موقع نمیکم چیو چقدر خریدم برای همین گفت که همه چیزو پنهان میکنی .منم جوابشو دادم تو که سرت مدام تو زندکی ماعه .(یعنی هرچی بشه زنک میزنه از همسرم میپرسه زنت چی خرید کجا رفت )و میخای از هر راز زندگی مون سر در بیاری باهرکی باید مثل خودش رفتار کرد
بنظرتون تقصیر کی بود؟
اینم بگم که ماهم میخاستیم بریم مسافرت این خانم از ماه قبلش به هرکی میرسید خبر میداد