2777
2789

از هرکسی که این روزا کنکوری توی خونه دارن خواهش میکنم،التماس میکنم که بهشون قوت قلب بدن 

فرقی نمیکنه خواهرتونه، برادرتونه، یا شاید حتی پدر یا مادر یه کنکوری هستین 

بهشون بگین که تلاشاشونو دیدین و تا میتونین بهش امید بدین

نزارین توی منجلاب فکری خودش و پشت کنکور موندن غرق بشه

نزارین پشتیبان، معلم، مشاور، دوست یا اشنا به هر دلیلی بهش حس ناکافی بودن بده 

کنکوریا الان توی این بازه خیلی تنهان 

شاید هزااارر نفر دوست و رفیق و اشنا داشته باشنا، ولی سر جلسه کنکور اونا هستن و یه مداد و یه دفترچه، هیچ کسی نمیتونه بیاد کمکشون کنه 

غم، استرس، ناراحتی، حس کم بودن و کم گذاشتن، حس فراموشی، تنهایی، اختلال خواب، پراشتهایی یا کم اشتهایی و خیلی چیزای دیگه کمترین حسایین که یه کنکوری الان همشو باهم داره و تنها کاری که از پس ما برمیاد اینه که با امید دادن بهشون یه باری از روی دوششون برداریم

همونقدر که قوت قلب دادن توی موفقیتشون سهم داره حرفای نا امید کننده هم باعث حس شکستش میشه 

الان همه کنکوریا حتی کسی که قراره رتبه یک شه خودشو باخته و با یه حرف شما میتونه به مسیرش برگرده یا برای همیشه ولش کنه

یادتون باشه خوبیا همیشه برمیگرده 

شمایی که الان دست یه کنکوریو میگیری به مسیرش برش میگردونی توی زندگی خودتم مطمئن باش یکی به همین قشنگی دستتو میگیره و بلندت میکنه♥️

کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو ما امسال چهارتا داریم که دوتاش خاهرامم من انقدر استرسشون دارم 😭😭 روخودم نمیارم 

اره شما به روی خودتون نیارین قوت قلب باشین🥲🥲🥲

کاربری صدممه😐نی نی یار تعلیق نکن تولوخداااا🥺😂