2777
2789
عنوان

نصف شب ساعتای ۲ و ۳ .

339 بازدید | 20 پست

با صدای سر و صدای عجیبی از خواب بیدار شدم

دیدم جر و بحث و دعواس 

مامانم جلوی بابامو به زور میگرفت التماس میکرد آبجی کوچیکه رو نزنه

از اون طرف هم صدای کوچیکه میومد میگف که سیمکارت و پس نمیدم بهت میرم شکایت میکنم 😶

قضیه از این قراره که کوچیکه رفته بود کوه با دوستاش و یه پسره 

بابام که فهمید دعوا ‌کرد باهاش و گوشیش و ازش گرفت 

حالا کوچیکه هم بیکار ننشست

رفت سر موبایل بابام سیمکارتشو درآورده انداخته توی یه گوشی ای که زیاد استفاده نمیکنیم 

آخرم هم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بقیش؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هرچی دم دستش بود اومد آبجی کوچیکه رو کتک میزد مامانم هم سپر ابجیم میشد ینی حرصی که مامانم از دست اینا میخوره کارش به بیمارستان نکشه خوبه

منم از طرف دیگ ترسیده بودم مونده بودم چیکار کنم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خواهرت و اون پسر همدیگه رو دوس دارن؟

فک نمی‌کنم 

رابطه های آبجیم فصلیه

روش پدر و مادرت اشتباه هرچقدر محدود کنن خلاقیت بیشتر میشه و راه های پیچوندن هم خلاقانه تر

منم موافقم 

ولی خب این چیزی هس که همیشه هم خودم هم مامانم میگیم 

ولی بابا از اون مدل مرداس که قلدری میکنه و به روش کتک زدن پیش میبره 

هر چقدر خودمو جر میدم بابا بیاید بریم روانشناس گوش نمیدن 

آخر هم مامانم برگشت گفت ک روانشناس هم برای اینا جواب نمیده پس اینه ت گوش خر یاسین بخونی 

چند سالشه خواهرت؟ این روش تربیت درست نیست  باید صمیمیت بین پدر و‌مادر بچه وجود داشته باشه

۱۵

منم موافقم  ولی خب این چیزی هس که همیشه هم خودم هم مامانم میگیم  ولی بابا از اون مدل مرد ...

خب بابات اشتباه میکنه فقط باید بشینه ببینه خواهرت چجوری مقابلش وایسه دو روز دیگ

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
پدرت چقدر به خواهرت محبت میکنه؟

هیچی :)

به هیچکدوم از ما بچه ها محبت درست حسابی نکرده بود هیچ وقت باورت میشه ما بچه ها اصلا با بابامون یه بار درست حسابی دختر پدری صحبت نداشتیم؟

بابام کم حرفه و جدی 

و بیشتر اوقات با مامانم سر هر مسئله کوچیکی بحث میکنه و صداشو میبره بالا 

ولی اخیرا رابطه منو بابام کمی درست شده البته خیلی کم 

منم موافقم  ولی خب این چیزی هس که همیشه هم خودم هم مامانم میگیم  ولی بابا از اون مدل مرد ...

میدونم درک میکنم گلم خواهرت نوجوونه نیاز عاطفی داره حتی نیاز جنسی هم داره

باید از روش درست استفاده کرد خودت راهنماییش کن نگو این کار رو نکن پیامد ها شو بهش بگو 

با مهربونی 

خب بابات اشتباه میکنه فقط باید بشینه ببینه خواهرت چجوری مقابلش وایسه دو روز دیگ

الان هم خواهرم مقابلش درمیاد 

حتی بابامو تهدید میکنه و فحش های ناجوری میده💔🤌