2777
2789
عنوان

ما رو گنج پول نشستیم

153 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا فامیل فکر میکنن ما رو گنج پول نشستیم پول میخوان زنگ میزنن به ما هرچی میخوان زنگ میزنن به ما مثلا مامان بابام با اینکه میدونه ما مستاجریم چندتا بچه ایم زنگ میزنه بابام برام قابلمه بگیر که شد یک میلیون عموم اون سری ازمون 4 میلیون گرفت دیگع پس نداد داییم همینطور 

مامان مامانم زنگ میزنه پول بده برم دکتر بخدا اگه آدمای خوبی بودن زورم نمی اومد اما آدم نیستن ی روز ما میریم اونجا خودشونو جر میدن بس که بداخلاق و دعوا میکنن اصلا از هیچکدومشون خوشم نمیاد مامان بابام خودش پول داره واقعا اما از بابا من همه چی میخواد ی شبم ما میریم اونجا همه چی هم میبریم بشه دو شب چشاش گرد میشه خونه مامان مادرمم همینطور همش دعوا خاله هام دایی هام باهم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی پول دادم به دیگران پول پس اوومد از زمین و اسمون البته با روی خوش دادم با دل بد ندادم بگم آدم ...

من با روی خوش نمیدم چون روی خوشی ازشون ندیدم چون جا اینکه کمک حالمون باشن همیشه ضد حال ما بودن همیشه با مامانم بحث و دعوا داشتن بهش فحش دادن معلومه دلم نمیخواد 

خییییلی رو دادین مث همسر من ساده گیرش اوردن الان دیگه گوشی میگیرم ازش خودم جوابشون میدم قرار نیست از ...

اره بابام از ما میزنه برا اونا دیگه دقیقا همینه بابام روش نیست بگه نه ولی برا ما نه اشکالی نداره مامان جونم باید خودش بفهمه ما خودمون نداریم تازه از ماهم میخواد 

زورش میاد از ما 

اره بابام از ما میزنه برا اونا دیگه دقیقا همینه بابام روش نیست بگه نه ولی برا ما نه اشکالی نداره مام ...

تو رفتی این فامیلارو دیدی همش بنال بگو پول نداشتیم فلان وسیله بخریم پول نداریم از این مستاجری در بیایم بگو نمیدونم با این وضعیت گرونی چجوری بعضیا روشون میشه از بقیه درخواست پول کنن ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
تو رفتی این فامیلارو دیدی همش بنال بگو پول نداشتیم فلان وسیله بخریم پول نداریم از این مستاجری در بیا ...

آدمای بی درک و شعوری هستن حالیشون نیست اصلا