2777
2789
عنوان

نصف شب ساعتای ۲ و ۳ .

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 20 پست
میدونم درک میکنم گلم خواهرت نوجوونه نیاز عاطفی داره حتی نیاز جنسی هم داره باید از روش درست استفاده ...

اه عزیزم 

فک میکنی ما این راه ها رو نرفتیم 

خیلی بهش گفتم

حکایت دوستامو که این راه ها رو رفتن و آخرش سرشون خورده به سنگ رو بارها براش تعریف کردم 

میشینه با دقت گوش میده 

ولی بعد کار خودشو میکنه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی :) به هیچکدوم از ما بچه ها محبت درست حسابی نکرده بود هیچ وقت باورت میشه ما بچه ها اصلا با بابا ...

معلومه این مشکلات پیش میاد🥲

بابات تا حدی شبیه بابای منه اونم حرف حرف خودشه 

درک میکنم 

سخته میدونم 

ایشالا رابطه تتون بهتر میشه 

روانشناس خیلی موثره کم کم رابطه تتو با پدرت خوب تر کن متقاعدش کن برع پیش روانشناس

دیگ عادت کرده دوتا کتک میخوره کار خودشو میکنه

اره متاسفانه دیگه نمیترسه 

باید خودش سرش بخوره ب سنگ

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
معلومه این مشکلات پیش میاد🥲 بابات تا حدی شبیه بابای منه اونم حرف حرف خودشه  درک میکنم  ...

💔