2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه فقط روحیه رو داغون میکنه 

میشه بپرسم درامدتون چقدره خیلی دوس دارم بدونم رشتهای پیراپزشکی چقدره درامدشون

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
آخه بعضی موقع ها معلوم نیست واقعا طرف چه قدر خورده....استامینوفن ۲۰ تاش خطرناک  تر از ۲۰ تا لور ...

دکترمون میگفت استامینوفن ۸الی ده تاش نارسایی کبد میاره

کنکور گند زده به روحیه و دنیا و اخرتم

واقعا نمیدونم چکار کنم

اونقدری که خودم میگم اقا تجربه نداشتم ، سال بعد درستش میکنم ، 

فشاری که بقیه وارد میکنن ادمو روانی میکنع

بگیم خانواده خود ادم حق دارن ناراحت شن باشه

به دیگران چه ربطی داره که هر چرتو پرتی میگن؟ 

عموم اومده میگه ؛ مگه نون اضافه بهت بدن ی سال دیگه؟؟؟؟

یکی نیست بگه خوبه تو نون مارو نمیدی و زر میزنی :)

من رتبه ۲ مدرسه نمونه ام و اینجوری سرم اومده بخاطر روحیه ضعیفم...

امیدوارم کارم به این جاها نکشه که به اندازه کافی روانی شدم همین الانشم...

من الان دوساله کار میکنم ۸ میگیرم با اضافه کار میشه حدودا ۹ تومن

لیسانس گرفتین؟یا هنوز دانشجویید؟شرمنده خیلی سوال میپرسما اخه میخوام بعد کنکور یا مامایی برم یا پرستاری

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
رشتت چیه  چن ساله پشت کنکوری؟

انسانی ام . امسال دوازدهمم

از وقتی بابامو از دست دادم روحیم ضعیف و وابسته شد و افت تحصیلی داشتم

یعنی همین دوسال اخیر

قبلش همش برتر بودم و هوشم خوبه. اما روحیم داغون

در کل دوستایی که کنکور دارید انقد ارزش نداره که به خاطرش خودکشی کنید 

به خدا حال وروز مامان باباشو دیدم گریم گرفت بیچاره ها داشتن وسط اورژانس زار میزدن بخدا ارزششو نداره بخدا میگم میدونم دیگه وقتی نمونده میدونم سخته ولی بازم آنقدری با ارزش نیس که خودتو بکشی خدایی !  

انسانی ام . امسال دوازدهمم از وقتی بابامو از دست دادم روحیم ضعیف و وابسته شد و افت تحصیلی داشتم یع ...

عزیز دلم انسانی نسبت به بقیه رشته ها نگم آسون بگم ساده تره چون حلیاتش کمتره بیشتر در قالب ومتن وکتاب درسیه سال بعد یکم زحمت بکشی حله ایشالا