2777
2789
عنوان

بنظرتون سن تجرد چه سنیه؟

114 بازدید | 8 پست

چند وقته مدام به مجرد موندن فکر میکنم. از تنهایی آخرش میترسم وگرنه مشگلی ندارم با مجرد بودن.به نظرتون میشه تا آخر مجرد موند؟؟؟اوایل فکر میکردم شاید چون فعلا شرایط ازدواج ندارم اینجور فکر میکنم ولی الان هر چی سنم بالاتر میره حس میکنم سختر شده واسم انتخاب. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من آدم هر موقع همسر مناسبی پیدا کرد باید ازدواج کنه

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

اگر بخاطر تنها نموندن نمیخوای ازدواج کنی که باید عرض کنم یه نگاهی به همین سایت بنداز، زرت و زرت دارن طلاق میگیرن ، یا میخوان بگیرن، یا آرزو میکنن که بگیرن یا شوهره میخواد طلاق بده یا پشیمونن که چرا شوهر کردن و ......... ، پس ، تنها نموندن در طول زندگی ، فقط یکی از معیارهای ازدواجه که اونم اگر طرفت رو با هوشیاری انتخاب نکنی ، بی فایده اس و بلحاظ روحی، جسمی و یا هر دو تنها خواهی موند . 

بنظرم هنوز درک روشن و واضح و البته منطقی ای از دلیل انتخاب تجرد یا ازدواج نداری و بیشتر باید در مورد هردوی اینها فکر کنی

بنظر من آدم هر موقع همسر مناسبی پیدا کرد باید ازدواج کنه

خب هر چی سن بره بالاتر سختگیر تر میشه آدم.  توقعا میره بالا. من الان اصلا طرز فکرم شبیه ی دختر بیست ساله نیس‌.خیلی عاقلانه تر تصمیم میگیرم واسه همین خش میکنم سخت میشه ازدواج.