2777
2789
عنوان

بنظرتون سن تجرد چه سنیه؟

169 بازدید | 11 پست

چند وقته مدام به مجرد موندن فکر میکنم. از تنهایی آخرش میترسم وگرنه مشگلی ندارم با مجرد بودن.به نظرتون میشه تا آخر مجرد موند؟؟؟اوایل فکر میکردم شاید چون فعلا شرایط ازدواج ندارم اینجور فکر میکنم ولی الان هر چی سنم بالاتر میره حس میکنم سختر شده واسم انتخاب. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ازدواج سخته و تنها درصورتی ارزش تحمل این سختیارو داره ک طرفت رو دوس داشته باشی و جوری باشه ک بشه باهاش ادامه مسیرو رف..

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
والا الان کسایی دارن ازدواج میکنن که به دنیا اومدنشون رو یادمه 🤧💔 درصورتی که خودم مجردم

دقیثه منم اینا رو میبینم با خودم میگم اینا چی میخان از زندگی با ی مرد. بچه بازی شده .

بنظر من ازدواج سخته و تنها درصورتی ارزش تحمل این سختیارو داره ک طرفت رو دوس داشته باشی و جوری باشه ک ...

حس میکنم نمیتونم کسیو دوست داشته باشم. سخت شده واسم فکر گردن ب اینکه با ی مرد زندگی کنم

حس میکنم نمیتونم کسیو دوست داشته باشم. سخت شده واسم فکر گردن ب اینکه با ی مرد زندگی کنم

منم دخترعموم همسن شماس دقیقا همین حرفهارو میزنه😅ولی خب الان یکیو انتخاب کرد که صرفا مناسبشه،ادم خوبیه

ولی عاشقش نیس

میگه ک ی ادم مناسب بهتر از تنهاییه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد