2777
2789

یه آقایی که فامیل نزدیکمه نمیخوام بگم نیستم چیه باهاش بهم یه گوشی داد گفت هر وقت گوشی گرفتی پسش بده بعد رو خود گوشی واتساپ و اینستا نصب بود من واتشو رو سیم کارتم نصب کردم اینستاشو وقتی واردش شدم دیدم اینستای همون شخص اومد بالا منم فضولی کردم پیاماشو خوندم دیدم با شش زن در ارتباطه خودشم زن و بچه داره بچه کوچیکش دو ماهشه منم دیگه همون موقع پاکش کردم و چیزی نگفتم الان که اینستا نصب میکنم باز اینستا خودش میاد رو گوشیم تا نصب بشه و وارد بشم میبینم اینستای اونه چکار کنم کلا نیاد دیگه

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازش گوشی گرفتی متاهل پیش بده زن و بچش حساسن کاش به همون آقا بگی خجالت بکشه زن و بچش چه گناهی د ...

چرا گرفتم؟؟همون آقا جلو زنش و شوهرم بهم گوشی داد چرا باید حساس باشن؟

همچین کسی اگه از محارمه که هیچی، وگرنه محض رضای خدا گوشی رو بهت نداده و جسارتا احتمالا فکر کرده تو م ...

نه عزیزم اینجور نیس مطمعنم

آخه شماها ک میگید میخاسته هفتمی باشه . اگ اینجور بود ک گوشیا با اینستا نمیداد ک طرف بفهمه چ آدم لاشی ...

نه مطمئنم همچین قصدی نداره خودش که حتی شمارمو نداره