2777
2789
عنوان

جاریم طبقه ی بالا مادرشوهرم

750 بازدید | 40 پست

برادرشوهرم برای خودش طبقه بالا مادرشوهر خونه ساخته. 

بعد از اون زمان که اونجا زندگی میکنن هروقت ما میریم خونه ی مادر شوهرم اونا هم برای غذا میان خونه ی مادر شوهرم. هر روز ناهار و شام میان.

من اصلا عادت ندارم به شلوغی .

از طرفی وقتی میریم چند روز می‌مونیم چون که ما شهر دیگه هستیم معمولا دو روز می مونیم . آخه گاهی شوهرم ماموریت باید بره شهری که مادرش هست. ما رو هم هر بار می‌بره. و باید چند روز اونجا باشم با بچم. 

از طرفی من و جاری های دیگم به خاطر اینکه خونشون رو دادن پسرشون بسازه ناراحتیم. چون موقع انحصار وراثت غیر عادلانه تقسیم میشه. 

مادر شوهرم هیچ وقت حتی موقع عروسی و بعدش به ما کمکی نکرده. اما برای این پسرش که خونه می‌ساخت کلی پول بهش میداد.

وقتی میریم اونجا به بچه ی من توهین میکنند. مادرش برای من قیافه میگیره باد می‌کنه. اصلا حالم بده میشه. کاش دعا کنید من دیگه اصلا نرم اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی هزار بار خداتو شکر کن ک ب شما کمک نکردن ک باهاشون تو ی ساختمون باشی

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان باید از اینکه ندادن شما بسازید خداروشکر کنی وگرنه باید طبقه بالای مادر شوهر زندگی میکردی 

و روزی 100 بار خداروشکر کن ک ی شهر دیگه زندگی میکنی😂 برای همسرت هم توضیح بده ک اذیت میشی و وقتی همسرت میره ماموریت خونه خودت بمون 

کاربر جدید نیستم😁 

واااا نرو خب بشین تو خونت خودت راحت تری😐

عزیزم من و همسرم به خاطر شغلش به شهر کوچک زندگی می‌کنیم که امکانات بسیار محدودی داره. اینجا غریب هستم و هیچ آشنایی نداریم حتی دوست هم نداریم. همسرم اصلا اجازه نمیده شب تا دیر وقت تنها باشم تو خونه. می‌ترسه اینکه اتفاقی بیفته. از طرفی در ماه چند بار می‌ره مأموریت دو روزه شهری که مادرش هست. با ما دو سه ساعت فاصله دارند. و من و بچه م رو می‌زاره خونه ی مادرش‌ و خودش می‌ره شرکت تا دیر وقت جلسه دارن معمولا تا نه یا ده شب جلساتشون طول می‌کشه.

از طرفی چون امکانات شهر محل زندگیمون در حد روستا یا کمتر ازون هست برای رفتن به دکتر و دندانپزشکی یا خرید خیلی چیزها باید بریم شهر بزرگتر.

خب برو خونه ی مادر پدرت بمون حوصله داری این آدمو تحمل میکنی؟انگار طبقه ی پایینم مال ایشونه باد میکنه

مادر خودم بیست ساعت فاصله داره. دارم از دلتنگیش دق میکنم. کاش نزدیکم بود