2777
2789

میدونم تاپیکم ترکیدن داره دیگه نگین🚶‍♀️

کسی هم گزارش بزنه حلالش نمیکنم💔

تاحالا اینجور آهنگی یادتون مونده?

تو مهمونی های خاص استفاده بشه یا تو تیک توک و اینا...

بیشتر نمیتونم زیاد مثال بزنم ولی چیزی تو مایه های احسان کارآموز یا حامد برادران مال ده سال پیش این تیپی باشه🚶‍♀️

خیلی وقته آهنگ های این تیپی ندیدم🚶‍♀️💔

لینک دانلود : https://uupload.ir/view/289677157_3240719879533630_3144365534419975697_n_3lq7.mp4/

اهنگ های ..

ساسی

مخته

طعمه

تتلو (دهه ۸۰)

رضایا

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ساسی خیلی جلفه این تیپی نیس اصلا خوشم نمیاد🚶‍♀️ تتلو چندتایی خوباش هست دارمش غیر اونا...🚶‍♀️💔 ...

متنش چی بود 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
این یا تتلو?🚶‍♀️

اونی که دنبالشی فرقی نداره کدوم

من یه زمانی خوره این آهنگا بودم 🤣🤣🤣

نه زیاد استفاده نمیکنم ولی بدموقع به درد میخوره🚶‍♀️😂😂😂

اره برای رقصیدن و تجدید خاطرات خوبن 

مگه این گزارش زدن داره؟😶

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
تتل ی اهنگ داشت قبلا میگف یکی بهش زنگ بزنه بگه هنوز عاشقشممم اونو من خیلی دوس داشتم😍ولی غمگین بود

آره یدونم بود میگفت با اروپاییا میرقصه...🚶‍♀️

اونم یادمه خفنه...

اینی که گفتی رو نشنیدم اسمش رو اگه میتونی برام بفرس❤🚶‍♀️