با سلام دوستان لطفا راهی دارید بگید دارم میمیرم هر شب از ساعت 1تا7صبح گریه مداوم داره و روزا هم داره نزدیک ده دکتر بردم کلی قطره و دارو اصلا تاثیر ندارن در ضمن ریفلاکس معده خفیف هم داره الان دوماه و 12روز هست دارم دیوانه میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله والا رژیم هم میگیرم لبنیات کلک خیار نوشابه حبوبات خیلی چیزا نمیخورم به خدا کل زندگیم نابود شده& ...
بچه های منم دوتاشون کولیکی بودن برا بعضی از بچه ها هیچی اثر نداره برن تو چهار ماه خودشون خوب میشن میتونی با روغن شکمشو ماساژ بدی صدای جارو برقی سشوارم تا حدی کمک میکنه
نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
زندگیم بخاطر گریه بچه داشت نابود میشد خودمم گریه میکردم بدتر میشد بچه.......البته بجه من بدتر و بدتر شد بردم دکتر گفت از بس گریه کرده فتق گرفته که عمل شد بعد عمل بهتر شد گریه هاش واسه فتق هم گریه میکرد همش کولیک نبود