2777
2789
عنوان

کولیک پسرم

187 بازدید | 26 پست

با سلام دوستان لطفا راهی  دارید بگید دارم میمیرم هر شب از ساعت 1تا7صبح گریه مداوم داره و روزا هم داره نزدیک ده دکتر بردم کلی قطره و دارو اصلا تاثیر ندارن در ضمن ریفلاکس معده خفیف هم داره الان دوماه و 12روز هست دارم دیوانه میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله والا رژیم هم میگیرم لبنیات کلک خیار نوشابه حبوبات خیلی چیزا نمی‌خورم به خدا کل زندگیم نابود شده& ...

عزیزم چرا شیرخشک نمیدی هم خودتو هم بچه رو راحت کنی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
درکتون میکنم پسره من تا شس ماهگی همین بود دارو فایده نداره فقط آروم باش خودت و سشوا میتونی روشن کنی ...

به خدا کلی صدای سشوار جاروبرقی آب و کلی چیزا دانلود کردم موقتی هست کلا بریدم امشب 1تا7صبح گریه کرد دلم براش کباب میشه اینجوری اشک میریزه خودمم افسرده شدم 

بله والا رژیم هم میگیرم لبنیات کلک خیار نوشابه حبوبات خیلی چیزا نمی‌خورم به خدا کل زندگیم نابود شده& ...

بچه های منم دوتاشون   کولیکی بودن برا بعضی از بچه ها هیچی اثر نداره برن تو چهار ماه خودشون خوب میشن  میتونی با روغن شکمشو ماساژ بدی  صدای جارو برقی سشوارم تا حدی  کمک میکنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

زندگیم بخاطر گریه بچه داشت نابود میشد خودمم گریه میکردم بدتر میشد بچه.......البته بجه من بدتر و بدتر شد بردم دکتر گفت از بس گریه کرده فتق گرفته که عمل شد بعد عمل بهتر شد گریه هاش واسه فتق هم گریه میکرد همش کولیک نبود

به خدا کلی صدای سشوار جاروبرقی آب و کلی چیزا دانلود کردم موقتی هست کلا بریدم امشب 1تا7صبح گریه کرد د ...

برا من از ساعت 5 عصر تا 11 شب بود   سه ماهو نیم کامل

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷