2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 114 پست
 من چقد خنگم ک راحت نشستم الان ۳۷ هفته و دو روزمه فک میکمم تو ۴۰ هفته زایمان میکنم میگم حالا ...

😂😂 منم همین فکرو میکردم اما هر لحظه ممکنه بیاد پس آماده باش 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
شروع کردی پیاده روی؟ ورزش میکنی؟؟  درصد کمی از زایمانا دقیق ۴۰ زابمان میکنن . اکثرا زیر ۴۰ ،، ...

ن والا پیاده روی و ورزش نمیکنم میترسم زود زایمان کنم وزن بچه کم باشه این هفته سونو باید بدم میگم ببینم وزنش چقدره بعدش شرو کنم ب پیاده روی و اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بارداری قبلیت؟

بله خیلی ازیتم کردن  هر دوساعت گفتن برو بیا دقتی میرن معاینه میکنن وای چقد بد  دردتو تو خونه بزار تموم بشه بهتره میری اونجا ازیتت میکنن

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
وااای دعا کن واسم میترسم😥

اصلااااا نترس چون روند زایمانت به تاخیر میفته، دزدان شروع شد ذکر بگو، نفس عمیق بکش.

به نظرم زودتر به ماما همراه بگیر و قراداد ببند که هروقت رفتی بیمارستان خیالت راحت باشه یکی هر لحظه پیشت هست، حواسش بهت هست، کمرت رو مالش میده و کمکت می‌کنه.خیلی عالیه .من تو هر دو زایمانم ماما همراه داشتم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
واای خدا کمک کنه استرس گرفتم🥴

استرس نداشته باش به شیرینی لحظه دیدن بچت فکر کن🥰

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...