2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ خب میگن ۴۰ ، ولی مگه همه دقیق ۴۰ هفته زایمان کردن ، خواهرم ۳۵ دردش گرفت ، زنداداشم ۳۶ ، زندایی ...

من یادم نیست چند هفته بودم که دردم گرفت اما دکتر برام 23 آبان زده بود من 15 آبان زایمان کردم 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
برو دکتر تا حرکت و ضربان قلبشو چک کنه.معاینه هم میکنه ک به زودتر شروع شدن دردات کمکت میکنه

معاینت میکنن خیلی بده تورو خدا نرو من انقد ازیت دادن وقتی رفتم 

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
 من چقد خنگم ک راحت نشستم الان ۳۷ هفته و دو روزمه فک میکمم تو ۴۰ هفته زایمان میکنم میگم حالا ...

شروع کردی پیاده روی؟ ورزش میکنی؟؟ 

درصد کمی از زایمانا دقیق ۴۰ زابمان میکنن . اکثرا زیر ۴۰ ،، اینهمهههه زابمان زودرس تو هفته های ۳۰ تا ۳۵ هس ، تو ک الان تو هفته ۳۸ هستی . همه چیتو حاضر کن و ورزش کن و ان شالله تا هفته دیگه راحت شی

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
😍😍خداکنه زودتر زایمان کنم دیگ خسته شدم 

انشاله، انشالله زایمان خوبی داشته باشی.... واقعا آخراش نفس گیره...

از الان هر روز یه برش آناناس بخور، سوره انشقاق بخون، ورزش کگل انجام بده، پیاده روی کن ، قر کمر رو آروم انجام بده ،زود زایمان می‌کنی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
من یادم نیست چند هفته بودم که دردم گرفت اما دکتر برام 23 آبان زده بود من 15 آبان زایمان کردم 

۳۸ هفته و ۵ روز بودی

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم