2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آندر واتر رو دیدی؟

وای من پارسال دیدم از اونموقع هرچی فیلم دیدم دیگه واسم جذاب نبوده..

لامصب خیلی خوب بود

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
آندر واتر رو دیدی؟ وای من پارسال دیدم از اونموقع هرچی فیلم دیدم دیگه واسم جذاب نبوده.. لامصب خیلی ...

اره دیدم حق داری خیلی خوب بود 

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         
ازش متنفرم بابام رهاش نمیکنه 😫😫

مثل دوستمی 

😂قلبتو ب روش باز کن توعم پایه بابات میشی دیگ نمیشه از تی وی جدات کرد 😂

نمیدونم چرا فیلمای جدید به دلم نمیشینن، جدیدا فیلمای قدیمی نگاه میکنم ...

اره نمیدونم فیلما چرت شده یا من پیدا نمیکنم خوبارو

مثل دوستمی  😂قلبتو ب روش باز کن توعم پایه بابات میشی دیگ نمیشه از تی وی جدات کرد 😂

یه راه حل براش پیدا کردم میخوام همه قسمتاشو دانلود کنم بعد روزی چند تاشو بزارم تا زودتر تموم شه 😁🤣

اره نمیدونم فیلما چرت شده یا من پیدا نمیکنم خوبارو

نه واقعا دوران افت فیلماس ...یه جا خوندم که تو هر دوره ای یه بازه ای میشه که فیلما افت میکنن ،امسالم ظاهرا از اون سالاست ولی خوب فیلم خوب تا الان نبوده ...حالا انیمیشن لایتیر هست قراره هفته دیگه ببینمش ،شاید اون خوب باشه ...اسپین اف داستان اسباب بازیه ...