2777
2789
عنوان

من همونم که دعواکردم با شوهرم شات گذاشتم بیایید بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 111 پست
قرص معده درد فاموتیدین بخور من از داروخونه گرفتم دوتا خوردم خوب شد هروقت معدت دردمیگیره بخور

مرسی گلم 

وقتی استرس دارم و عصبی میشم خیلی عذابم میده الان سوزش ادراری گرفتم همیشه اینجوری میشم

حالا بقیشو بگم

مادرشوهرم دوربرمو خلوت کرد و گفت بیا خونه ما گفتم نه میرم خونه خودم گفت نه ک ن منو بردن خونه خودشون شام بهم دادم و دراز کشیدم استراحت کردم گفتم زنگ بزنین بابام بیاد منو ببره پدرشوهرم گفت بشین حالا حرف داریم فردا میگیم الان ناراحتشون نکن

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم  وقتی استرس دارم و عصبی میشم خیلی عذابم میده الان سوزش ادراری گرفتم همیشه اینجوری میش ...

میدونم وقتایی که اینطوری میشی رو گفتم بخور چون من از یه مشاور توی دارخونه بود پرسیدم گف این بهتره اینو بخور

من هنوز متوجه نشدم مشکل شوهرشما چیه

عزیزم تو اولین تاپیکم نوشتم اما خلاصه وار بگم خیلی عذاب کشیدم با نداریهاش ساختم سخت و پا به پاش کار کردم اما سر یه اشتباه ک من خطایی نکرده بودم ازم درخواستی کرد ک نمیتونم قبول کنم برام سنگینه

خونوادش هواتو دارن یاکه نیش میزنن باحرفاشون

خیلی هوامو دارن درسته ک پشت سر هراز گاهی موش میدوونه مادرش اما تاحالا نشده پشتمو خالی کنن پدرشوهرم بخاطر من یه چک 300میلیونی اون زمان داد ب شوهرم گفت ضمانت میکنم این دخترو

وسط صحبت هامونم شوهرم میگفت پولتم میدم راحت بری ور دل خانوادت گفتم میرم چی فکر کردی حالا خلاصه هرچی گفتیم و شنفتیم گفتم بگو دیگه نمیگم و این درخواستو نمیکنم برمیگردم وگرنه میرم گفت برو من ادامه میدم اینم بگم ما جلو خانوادش رمزی حرف میزدیم من میگفتم خرجیمو نمیده بهانم این بود نمیتونستم راستشو بگم خجالت داشتم از پدرشوهرم 

این مثل شوهر منه اسی میدونه میترسی که نمیری ولی برو خودتو راحت کن منم اگر به این درجه برسه شوهرم میرم واقعا میرم 

پولرو بگیر برو 

شعور داشته باش😐 همین! هیچکس از بی شعوری خیری ندیده !!