2777
2789
عنوان

بچه سوم باردارم میشه کمکم کنید

259 بازدید | 24 پست

بچه سوم خواسته و ناخواسته باردار شدم دومی ۴ سالشه روزای اول خیلی گریه کردم از طرفی نمیتونستم بندازم از طرفی هم نمیخواستم ی دو راهی خیلی سخت 

الان ۱۰ هفته م تا به الان روزاهایی هست که میگم خداروشکر سقط نکردم و روزاهایی هست مث الان کوهی از انرژی منفی میاد سراغم انقد حالم بد میشه میگم کاش زنده نبودم    هم ترس از ناشکری دارم هم نمیتونم قبول کنم!!😭😭😭

کیا ۳ تا بچه دارن ؟اوضاع چطوره؟

۱ بچه با دو بچه فرق داره

اما بنظرم ۲ با ۳ اونقد فرقی نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریرم‌ من ۳تادارم الان چهارمی روتوراه دارم بچه هام خوبن شکرخدا ازلحاظ مالی اگرخوبی سخت نیس

از نظر مالی خوبیم خداروشکر البته فعلا زندگی معلوم نیست بالا نگهداره یا پایین 

هم سن من تازه دارن ازدواج میکنن حتی هنوز مجردن من با ۳ تا بچه!!!خیلی حس بدیه خدا منو ببخشه

از نظر مالی خوبیم خداروشکر البته فعلا زندگی معلوم نیست بالا نگهداره یا پایین هم سن من تازه دارن ازدو ...

اینجوری فکرنکن منم ۲۶سالم‌تموم میشه میرم ۲۷دختربزرگم تو۱۱ساله دومی پسرم تو۸ساله دخترکوچیکم ۶سالش تمومه اینم‌انشالله اخریه وخب سن خودمووهمسرم کم ولی میخواستم قرارنیس بچه که اززندگی عقب بندازتمون عزیزم