ممنون گلم
مادرم کمکم میکنه بیچاره لباس و عطر و اسپری اینا میخره برام بگم یچیزی لازم دارم سریع میخده با دیجی کالا میاد دم خونه مادروهرمم هوامونو داره خیلی به خونه و خورد و خوراک میرسه تو این گرونی اون خیلی کمک حالمونه مادرم پول میداد من هی خرج میکردم دیگه الان چن ماهی هست سعی میکنم جمع کنم یه تومنی جمع کردم ولی فایده نداده ک
مامانمم گفت5تومن وام خانگی گرفته گفت اگه میخوای بدم ب تو دیدم اجاره خونه ها خیلی گرونه هزینه دادگاهم هست گفتم نه با این پولا کارم نمیشه
حالا یه فکرایی دارم انشاالله ک خداهم بامنه و میتونم یه کارهایی بکنم خودشم هیچ راه درآمد زایی نمیذاره برا من دوستم برام یه مدت وسایل میاورد منم دستبند و گوشواره و گردنبند و این چیزا درست میکردم میدادم بهش میفروخت پولشم میدادبهم مثلا میدیدی یه گردنبند و دیتبند داده130تومن
کم بود ولی خوب بودشوهرمم نمیدونست من اینکارو میکنم فکرمیکرد برای دوستم و خواهراش درست میکنم نمیدونست درآمد داره 4،5بار که اینکار شد شوهرم گفت دیگه قبول نکن تو مگه خرازی باز کردی وسایلامو ریخت دور
خیلی کارها بلدم اما روحیمو گرفته دیگه هرکارمیکردم یا میگفت خوب پولهای منو میدی این آت آشغالا رو میخریا منم خیلی لجم اصلا تو عمرم به بابام نگفتم بهم پول بده از اول رو پای خودم بودم ک منت پول کسیو نکشم مثلا شاید برا شما عادی باشه ک آدم از باباش پول بگیره خودم ی دوس دارم میره از داداشش هی پول میگیره با اینکه ازدواج کرده و برادرشم زن داره
اما من از اول مجردی هم میگفتم خودم کارمیکنم از شوهر پول نمیگیرم😕😕اومدم افتادم تو دست این