2777
2789

چیزی هم نمیشه گفت بنظرم

خیلی زرنگه ادمها رو خر میکنه ازشون سواری میگیره

حالا به اینش کار ندارم یه دختر 40 ساله تنها روز و شب میاد بهش سر میزنه و براش خرید میکنه یا یه پسر از فامیلاشون طبقه دیگست مرتب میاد بهش سر میزنه اش میاره قرص میاره

خیلی هم پیر نیست 63 سالشه و از من سر حال تره

مشکل اینه دم به دقیقه هی زنگ زنگ

حداقل روزی 5 بار هی زنگشو میزنن یا دم در براش وسیله میارن

خستمون کرده 

الان همسرم خواب بود دست یکی روی زنگ تا خانم بیاد درو وا کنه

واحدشون هم دقیقا کنارمونه 

الان از دیروز خودشو زده به سرماخوردگی هی سرفه های عجیب میکنه پیش ان دو تا صداشو کلفت میکنه

در حالی که دم در داشت با یکی اینقد ربگو بخند میکرد و واضخ حرف میزد...با راننده ازانسی که براش وسیله اورده بود اینقدر مرتب و خوب حرف میزد

تا پسره و اون دختره رو دید شروع کرد سرفه کردن و صداشو کلفت کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای من بودی چکار میکردی تا الان خودکشی کرده بودی حتما دعا کنید ی پول خوب دستمون بیاد بتونیم ی خونه خ ...

چرا؟

40 روز دعای حشر رو بخون با همین دعا دوست من همسایه بدش رفت از ساختمون 41 روز البته باید بخونی ..گفت بعد 3 ماه به طرز باورنکردنی گفتند داریم از این خونه میریم

چرا؟40 روز دعای حشر رو بخون با همین دعا دوست من همسایه بدش رفت از ساختمون 41 روز البته باید بخونی .. ...

اینقدر دعا خوندم که شبیه دعا شدم 

رسما دیوونه شدم 

مملکت هم قانون نداره زنگ میزنم پلیس اصلا نمیاد 

تا صبح ساعت ۳ و ۴ صدای بلند موزیک اونم نه ی همسایه 

اینجوری پیش بره دیوونه میشم حتما 

خدا خودش به همه شعور بده دست از مردم آزاری بردارن