2777
2789
عنوان

من خیلی خیلی..

833 بازدید | 42 پست

بدشانسم انگا

کائنات دست ب دست هم میده همش تا این اتفاقات بیفته واقعا😑😑😑😑

ازشون شکایت میکنم

ماجرا برميگرده ب کی؟ چهار پنج سال پیش

وقتی از مسافرت با مامان و آبجیم کوچیکه و داداش نوزاد برميگردم

و جو گیر میشم 

ینی یهویی ی چی ت مغزم منو وسوسه می‌کنه که برم میز زیرتلویزیونی رو گردگیری کنم

و کشوهای فوق به هم ریخته کثیفش رو هم همینطور 

چون پر بود از سیم های مختلف 

حتی یادمه توش پلاستیک و دکمه هم پیدا کردم و انداختم آشغالی 

و یه دستمال مچاله شده بود داخلش 

قیافم و مثل دستماله مچاله کردم گفتم اییییییو🤢( دقیقا همینو گفتم😄) بابام که ما نبودیم حسابی از خجالت خونه درومده *با توجه ب ظرف های تلنبار شده داخل سینک نیز

حتی کارش ب جایی رسیده دستمال فینیشو میذاره تو کشوووو🤢

با حالت انزجار همه آشغالا رو انداختم تو کیسه فریزری که داخل کشو میز تلویزیون بود و جلو چشم مامانم هم که در حال شستن ظرفا بود انداختم تو سطل زباله و ی چی گفتم یادم نمیاد

ازقضا الان دیگ می‌رسیم ب اصل ماجرا

چند روز بعد درست تر بگم چند شب بعد ساعت ۱۲ شب درحالی ک برقا رو خاموش کرده بودیم ک بخوابیم و مامانم با بابام صحبت می‌کرد یهو گفتم وا من فلش و رم گذاشته بودم تو کشو میزتلویزیونی 

و افزود دختر اون روز اینجا رو تمیز کردی ندیدی و سریعا فرصت نداد رفت و شروع ب گشتن کرد

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ادامه هم گفت من توی ی دستمال گذاشته بودمشون از مسافرت اومدیم گذاشتم اونجا

فلش و رم پر بودن از عکس و فیلم خاطرات بچگی و همه چی زندگیمون کلا

و کرک و پر من ریخت 

گشتن و دیدن نیست 

آخ ی جوری مامانم ناامیدانه برگشت منو نگاه کرد از صد تا زدن بدتر بود

کاش همونجا خرخره منو می‌جوید 

گردنمو میذاشت لای گیوتین 

اصلا یکی نیس بگه مردشورتو ببرن مرض داری میری زیر میز و تمیز میکنی؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خب بقیش

من احمق امشب هم ی گند از همین مدلی زدم 

ولی ی جور دیگ دیروز ک داشتم اتاقمونو تمیز میکردم 

با آبجی کوچیکه تو ی اتاقیم 

همه وسایلاش ی طرف 

پخش و پلا لای زمین 

لباساش و شلوارش ک خشتکش سلام میکرد ب همه 

روی زمین اتاق پرسه میزد 

پر تخمه افتابگردون و  آشغالا 

میز کامپیوترش پر از گرد و خاک بود

همه رو تمیز کردم 

اون مقوایی ک روش عکس جوراب شیشه ای بود و زباله های دیگ انداختم م توی ی گونی برنجی ک معلوم نبود تو اتاق چیکار نمیکرد

دو ساعت پیش اومد گفت انگشتیم کجاس ؟

گفتم چی هس

گفتم یه چی مشکی بود

گفتم ی عالمه چی داریم مشکی

گفتم ی پلاستیک بود مشکی بود توش انگشتیم بود ک می‌ذاشتم تو انگشت شستم باهاش گیم می‌زدم 

گفتم ی پلاستیک بود مربوط ب اون انداختم ت گونی برنج

گفت گونی برنج کجاس 

گفتم تو حیاط گذاشتم برای بازیافت

رفت دید نیس

نگو مامانم صبح رفت بیرون گونی رو انداخته اشغالی 😶

من خیلی از اطرافیانم طلا گذاشتن بعد انداختن دوردستمال کاغذی رو .توکه از عمد نکردی

🙃میدونم 

ولی ب خاطرش چندین ساله عذاب وجدان دارم 

مامانم نسبت بهم خیلی بدبین شده بشدت

امشب هم قبل اون ک اون ماجرا پیش بیاد حرفش شده بود با زنداییم داشت از همین دسته کل من می‌گفت 

و ی ساعت بعد که اون حرفا پیش اومد تیک انداخت گفت این دختر همه زندگی ما رو میندازه اشغالی چرا سفت نمی‌چسبید وسایلاتونو

من برا مامانم اتفاق افتاد حلقه ازدواجش بود 

💔

وسواس داری به نظرت؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
بدبختم

💔🙃این منم دیگه دختر وسواسی که افتاده توی یه خونواده شلخته که وسایلاشونو این بر اون بر ميندازن و منی که جمع میکنم و اون حرص ب شدتی که از شلختگی اونا دارم کار دستم میده