2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک سه سال وهشت ماه

426 بازدید | 8 پست

دوستان پسرم تاخیر گفتاری داره باکاردرمانی خدا را شکر به حرف اومده ولی الان جمله میخواد بگه خیلی سخت بیان می کنه کسی تجربه اشو نداره؟

سلام

کودکانی که تاخیر گفتاری دارن باید خیلی باهشون مدارا کنیدو زمان بدید

انشالله کم کم خوب میشه و جمله بندی هم میگه

نگران نباشید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچتون اتیسم نبود خداروشکر؟پسرمن ۲۰ماهشه مشکوکه

خدارا شکر اوتیسمش رد شده الان جمله سه کلمه میگه نگران نباش چندتا چهش سنی داریم من پسرم تو سه سال ودوماهگی یهو پیشرفت کرد الان مگن یکی چهار منتظر جهش چهار سالگیم خدا را شکر مهد میره مربی خیلی از همکاریش راضی 

خدارا شکر اوتیسمش رد شده الان جمله سه کلمه میگه نگران نباش چندتا چهش سنی داریم من پسرم تو سه سال ودو ...

ممنون ک جواب دادین عزیزم بچتون‌چ علایمی داشت من خیلی نگرانم پسرم ردیف میکنه میچرخه گاهی بال بال میزنه ۲۰ماهشه حدودا ۴۰کلمه میگ 

ممنون ک جواب دادین عزیزم بچتون‌چ علایمی داشت من خیلی نگرانم پسرم ردیف میکنه میچرخه گاهی بال بال میزن ...

مشکلی نداره تا دوسالگی بچه باید پنجاه تا کلمه بگه وچون مطمئنم مشکل نداره بچت از پسرم هیچی نمگم که خداینکرده بهت استرس وارد نشه

مشکلی نداره تا دوسالگی بچه باید پنجاه تا کلمه بگه وچون مطمئنم مشکل نداره بچت از پسرم هیچی نمگم که خد ...

عزیزم من واقعا ب راهنماییتون نیازدارم مشکل من گفتارش نیست کارای کلیشه ایشه بچه شما هیچ کلیشه ای نداشت؟

عزیزم من واقعا ب راهنماییتون نیازدارم مشکل من گفتارش نیست کارای کلیشه ایشه بچه شما هیچ کلیشه ای نداش ...

راستش در باز بسته مکنه هر از گاهی فراموش مکنه هر از گاهی زیاد مکنه یا دایم با لباسشویی مشغول تمام لباسارا میندازه لباسشویی خودش بادستش می چرخونه همین 

راستش در باز بسته مکنه هر از گاهی فراموش مکنه هر از گاهی زیاد مکنه یا دایم با لباسشویی مشغول تمام لب ...

در کل تو با بچه ات کار کن ببرش پارک تو جمع سر به سرش بزار تا سه سال جایی نگرانی نداره ولی بی تفاوتم از کنارش رد نشو