خدا خیرتون بده ذکری دعایی چیزی که باهاش حاجت بگیرم سراغ ندارید؟یکی از عزیزام بیماره و بیماریش پیشرفته اس بهمین دلیل برامون مشکلات زیادی درست شده.چیکار کنم
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دعای مقاتل بن سلیمان رو از مفاتیح بردار ۱۰۰ مرتبه با گریه و تزرع به درگاه خدا بخون
آنقدر زود جواب میده که نگو
مقاتل گفته هرکی جواب نگرفت منو لعنت کنه
من ج آب گرفتم به خو اهرام یاد دادم اونا هم خدارو شکر جواب گرفتن
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم ختم قرآن تو یک ماه و هدیه به ائمه .قربانی کردن گوسفند و صدقه دادن .صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی یا ی جز قرآن .یه نذر خیلی مجرب هست بهش میگن خبزالعباس که فقط چهارشنبه باید انجام بدی و آسونه ۱۴ ساندویچ نان و پنیر سبزی آماده میکنی به نیت ۱۴ معصوم و یه جمله عربی داره که از حضرت عباس درخواست میکنی .بعدش گلم یه پیج هست مجربترین ختم ها رو توضیح میده یکیش همینه .الان برو پستشو نگاه کن
moshgelgosha12
الان هم ختم یا جوادالایمه شرو شده ۵ روزه تا ۹ تیرماه که بازم مجربه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬