2777
2789

سلام من دیروز موعدم بود که پری نشدم امروز یه بی بی چک زدم ولی هاله انداخته کم رنگه نمیدونم الان مثبت هست یانه عکس رو الان میزارم 

آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…

زوده عجله نکن ۴ روز دیگه بذار ایشالا مثبته قطعی

برای اطمینان بعداز یکهفته تاخیر برو آزمایش بده

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوده عجله نکن ۴ روز دیگه بذار ایشالا مثبته قطعی برای اطمینان بعداز یکهفته تاخیر برو آزمایش بده

چون یکمی عجله داشتم نتونستم صبر کنم 

آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…
چون یکمی عجله داشتم نتونستم صبر کنم 

عزیزم فقط باید صبر کنی تا از مثبت بودنش مطمئن شی

اره تین هاله داره ولی قطعی نمیشه گفت مثبته 

بهتره دو روز دیگه امتحان کنی اگه مثبت بود یا بازم هاله داشت دوروز بعدش بری آزمایش

به بی بی چک زیاد اعتماد نکن

من یبار باردار بودم و بی بی منفی شد

این ماهم هاله انداخت و دورز بعدش پریود شدم ...

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بله مثبته

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بله مثبته

مرسی عزیزم ولی نمیدونم ته دلم میگه که من باردار نیستم چونکه بعد 7سال دوباره باردار شدم 

دو روز دیگه هم دوباره بی بی چک میزنم ببینم چی میشه 

ایشالا مثبته و بارداری سالم پیش روداری❤🤰💞

مرسی عزیزم ولی نمیدونم ته دلم میگه که من باردار نیستم چونکه بعد 7سال دوباره باردار شدم 

بی بی منم 5 روز قبل موعد مثبت شد باردارم. چرا باردار نباشی هستی بی بی الکی مثبت نمیشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بی بی منم 5 روز قبل موعد مثبت شد باردارم. چرا باردار نباشی هستی بی بی الکی مثبت نمیشه 

راستی ❤️خیلی ممنونم که بهم امید دادی که مثبته عزیزم خیلی ممنونم 😍

راستی ❤️خیلی ممنونم که بهم امید دادی که مثبته عزیزم خیلی ممنونم 😍

فدات ❤️