ان اشالله عروسی خواهرم در پیش هست میخاستم ببینم کسی میدونه لباس مجلسی خوشگل و زیبا و قیمت مناسب از کجای تهران تهیه کنم ؟مثلا اگه زیر یه تومن باشه که خیلی خیلی عالیه دستمون یکم خالی شده از شانس
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شانزلیزه لباس هاش خیلی خوبه ولی قیمتش یه کم بالاس ، بگردی قیمت پایین هم هست
من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜 خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃 یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهاییهای دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرسها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحلهای هستی و داری چه فشاری رو تحمل میکنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!