سلام دوستان...من میخوام برای جهیزیه ام از این سوفله خوری های سرامیکی بخرم... بنظر شما چه سایزایی بهتره بخرم و کاربردی تره؟خودم نظرم روی دوتا متوسط بود...خوشحال میشم نظر شمارو بدونم
عاره من که خودم فک نکنم خیلی سوپ درست کنم اونم سالی یه بار... تو همون سوپ خوری سرویسم میریزم...بجز مبل و فرش که همون آخرا میخرم دگ بقیه چیزا رو خریدم...آخر تابستون ایشالا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب دیگه عزیزم ایناش دیگه سلیقه ایه هرکس یه چیز خوشش میاد منم اول سرامیک دوس داشتم بعد رفتم پیوتر گر ...
پیوتر چیه؟؟چوبی میشه استفاده کرد؟عکس نداری؟
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
من باشم یاسه تاسایزمتوسط میگیرم یادوتامتوسط یدونه کوچیک درکل دوتاکمه بایدسه تاباشه شایدمهمون زیادبودیکی بذارم این سرسفره یکی اون سرسفره وسط خالی میمونه
زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸