2777
2789

دیکه همه از دستش به ستوه اومدن.پدرشوهرم همسر جدیدی داره.و چندتا پسر هستن.ک به تیچکدومشون بجز اولی چیزی نداد.ما ک‌کلا یتیم بودیم..باز برا سومیه بهتربود اما در کل زندکی بچه هاشو انداخت توسختی.چون اون زمان ک نیازشون بود پشتیبانشون نبود و کلا منفعت طلب هست.راحتی و اسایش خودش بیشتر اهمیت داره اکرهم ببینیش.فکر میکنی داداش شوهرمه دراین حد خوب مونده.

خلاصه ک یه مقدار ارث پدری داشت.ک همه رو فروخت و هیچی به پسراش نداد اینام یکمی ناراحت شدن اماگفتن حالا ک شده.دوباره زمین مسکونی داشته بین ورثه دوباره همونم فروخته بازم جیزی نداد ب پسراش.درحالی ک واااقعا نیازدارن بجه هاش و خیلی هم ارزون داد.حالا کارد بزنی خون شوهرم درنمیادمیکه اکر میگفت میفروشم خودم برمیداشتم..چرا انقدر ضررمیزنه.بعدم چرا هیجی نمیده..خونه و ماشین گ برا زنشه دیکه جیزی نداره بابام.چیزیم ک بهمون نداد حداقل یه کمکی کیکرد یا از پول فروش زمین سهم‌میداد یا سهم خودشو جدا میکرد برا پسراخودش یکی مون میخزید..ماخودمون میتونستیم بخریم خب ساخت ساز کنیم حالا

رفنه پیش عمه ش ک خرفای منو برسون به بابام چون ما نمیتونیم حرف بزنیم همیشه دعوا مون میشه نمیخام اینجوری بشه.اون بنده خدام با کلی عذرو بهانه قبول نکرده..گفته بابات باید فکر بچه هاش میبود من جون بچه ندارم سنمم بالاست فروختم اکر بچه میداشتم نمیفروختم...

دوباره رفته پیش داداشاش ک‌جمعشون کنه برن صحبت کنن..ک حداقل تو برو بکو سهممو نمیفروشم..ماها همه یکی از یکی‌گرفتارتریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون هنوز زنده هست نمیشه حرفی زدهر کسی اختیار مال خودش رو دارهما هم کسی کمک نکرده و روی پای خودمون بو ...

خب بعد مرگشم‌چیزی نمیرسه..چون خونه میمونه برازنش...

کمک نکرد؟الان همه کمکاریای پدرشوهرم روی دوش‌خانواده زن های پسراشه..خدارپشکر پسراش بچه های خوبین خدایی دامادای خوبین امااین دور زمونه تنهایی بجایی رسیدن سخته. من برادرشوهرم میکه ما کیلویی برنج میخریم...انقدر داغونن..خونه خودشو ول کردن اومدن خونه مادر زنش چون نداشتن چیزی بخورن اون طفلک خیییلی وضعیتش خرابه...حالا منو شوهرم شانس اوردیم فقط.

.