2777
2789
عنوان

خرید سوفله خوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 50 پست

سالادخوری منظورمه🤣

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
سلام.منم توی لیست خریدم سوفله خوری هم بود ولی دیگه بودجم نرسید بهش …فک نمیکردم اینقد گرون باشن…به نظ ...

خیلی گرونن منم با کلی بالا پایین میخوام دوتا بخرم...سوپ خوری سرویس چینیم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شیک تره و باکیفیت تر،اینا اگ بشکنن دیگ ب کارت نمیاد،هرجورصلاح مبدونی عزیزم

اخه سوفله ام چیزی نیس اونقد استفاده بشه که بخاد بشکنه

منم هیچ وقت فلزی دوس نداشتم حس رستوران بهم میده

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
عاره سرامیکه

چندگرفتی؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اخه سوفله ام چیزی نیس اونقد استفاده بشه که بخاد بشکنه منم هیچ وقت فلزی دوس نداشتم حس رستوران بهم می ...

ولی جاذی من استیل داشت همه میگفتن چه شبکه و...

خواهشا هر چی میخرید یک سایز بگیر دوتا متوسط بخر من سه سایز خریدم اگه بخوام تو بزرگه بریزم بابد همه اش تو اوباما دوتا متوسط این ور اون ور سفره خیلی قشنگ میشه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
خیلی گرونن منم با کلی بالا پایین میخوام دوتا بخرم...سوپ خوری سرویس چینیم داره

عه راست میگی منم سرویس چینیم یه دونه سوپ خوری داره…پس همونو دارم خوشحال باشم…کی میرین خونتون؟؟خرده ریزات فقط مونده؟

سالاد خوریم این شکلی نیس فرق داره... فک کنم پارسال 200 یا 300 خریدم حدودا 

من میخام سالادخوری و پیتزا خوری سرامیکی بخرم ولی نمیدونم سفید یا سیاه

ولی جاذی من استیل داشت همه میگفتن چه شبکه و...

خب دیگه عزیزم ایناش دیگه سلیقه ایه هرکس یه چیز خوشش میاد

منم اول سرامیک دوس داشتم بعد رفتم پیوتر گرفتم اخرسر عوضش کردم چوبی گرفتم😁خیلی حالا دوسشون دارم

اینقد منو با یه کاربر دیگه اشتباه نگیرید  
سلیقه اییه ولی اینو میشه بدون پایه هم استفاده کرد...تو ماکروویو هم میشه گذاشت

جدی؟یعنی منم مثل همین بخرم؟ب نظرت می ارزه ک بخرم چون برا جهاز نمیخام،چندساله متاهلم و دوتا بچم دارم