سلام دوستان...من میخوام برای جهیزیه ام از این سوفله خوری های سرامیکی بخرم... بنظر شما چه سایزایی بهتره بخرم و کاربردی تره؟خودم نظرم روی دوتا متوسط بود...خوشحال میشم نظر شمارو بدونم
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
اخه سوفله ام چیزی نیس اونقد استفاده بشه که بخاد بشکنه منم هیچ وقت فلزی دوس نداشتم حس رستوران بهم می ...
ولی جاذی من استیل داشت همه میگفتن چه شبکه و...
خواهشا هر چی میخرید یک سایز بگیر دوتا متوسط بخر من سه سایز خریدم اگه بخوام تو بزرگه بریزم بابد همه اش تو اوباما دوتا متوسط این ور اون ور سفره خیلی قشنگ میشه
خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
سالاد خوریم این شکلی نیس فرق داره... فک کنم پارسال 200 یا 300 خریدم حدودا
من میخام سالادخوری و پیتزا خوری سرامیکی بخرم ولی نمیدونم سفید یا سیاه
سلیقه اییه ولی اینو میشه بدون پایه هم استفاده کرد...تو ماکروویو هم میشه گذاشت
جدی؟یعنی منم مثل همین بخرم؟ب نظرت می ارزه ک بخرم چون برا جهاز نمیخام،چندساله متاهلم و دوتا بچم دارم