2777
2789
عنوان

مامانم میگه مخ پسر همسایمون بزنم :/

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 159 پست

چطوری میخوای مخشو بزنی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت مذهبی نیست 

فقط تظاهر به مذهب داری می‌کنه 

وگرنه دختر خودشو به اینجور کارا ترغیب نمیکنه؟

مخ زنی تو ی فرهنگ لغت ما یعنی لاس زدن و عشوه اومدن و دلبری !

توی فرهنگ  لغت شما چه مفهومی داره؟

همیشه معصوم و متین باش 

مطمعن باش بدون مخ زنی همه رو به خودت جذب میکنی

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
مامانت مذهبی نیست  فقط تظاهر به مذهب داری می‌کنه  وگرنه دختر خودشو به اینجور کارا ترغیب ...

ب ادم معصوم متین تو این دور و زمونه میگن ساده بدبخت بهش میگن پخمه و در اخرم میگن هیچی نیست کی میاد این بگیره  اینجور ادما رو فقط مسخره میکنن

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
آش نذری ببره    

باید شمارشم همراه آش بهش بده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱