2777
2789
عنوان

مامانم میگه مخ پسر همسایمون بزنم :/

| مشاهده متن کامل بحث + 6123 بازدید | 159 پست
ب ادم معصوم متین تو این دور و زمونه میگن ساده بدبخت بهش میگن پخمه و در اخرم میگن هیچی نیست کی میاد ا ...

🥺🥺🥺😢😢

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

انقدر بدم میاد تاپیک میزنن بعد غیب میشن

اره مسئولیت پذیر نیستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺🥺😢😢

والا گلم غیر از این یکی با ی پسره بود فامیلمون همچین ازش تعریف میکرد پسره خرج دختره رو میده ال میکنه واسش بل میکنه در اخرم میگفت دختره اینقد باکلاس فقط ب این دلیل باکلاس بود ک پسره خرجش میداد همین 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
والا گلم غیر از این یکی با ی پسره بود فامیلمون همچین ازش تعریف میکرد پسره خرج دختره رو میده ال میکنه ...

اره اینجور دخترا رو زرنگ میدونن😩

اره اینجور دخترا رو زرنگ میدونن😩

دقیقا ب نظر من اینجور ادما رو هم حتی خدا قبولشون داره الکی الکی با خوب بودن خوب موندن خودمون بدبخت کردیم اینجور ادما از همه لحاظ شانس رو دارن 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
دقیقا ب نظر من اینجور ادما رو هم حتی خدا قبولشون داره الکی الکی با خوب بودن خوب موندن خودمون بدبخت ک ...

انشالله خدا کمکمون میکنه ما شانس نداریم آبرومون میره

ب ادم معصوم متین تو این دور و زمونه میگن ساده بدبخت بهش میگن پخمه و در اخرم میگن هیچی نیست کی میاد ا ...

نگفتم خرفت و اسکول باشه 

گفتم معصومیت درونی داشته باشه 

شما به دختری که متین و سنگین باشه میگید پخمه؟؟؟

اگه جلف رفتار کنه لابد گنگ داره دیگه نهههه؟

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
نری سمتش ها ، وایسا ببین حرکتی میاد یا ن  خدایی همسایه مام اینطوری شد مخ پسره رو زد عروسی کردن ...

میگم بدش نمیاد یعنی تا حدودی دلش رفته😂😂برگشته به دامادمون گفته پدر خانومت اون یکی دخترشو شوهر نمیده

مامانت مذهبی نیست  فقط تظاهر به مذهب داری می‌کنه  وگرنه دختر خودشو به اینجور کارا ترغیب ...

قشنگم توهین کردن با اظهار نظر متفاوته

درضمن اینکه کسی در ارتباط با ازدواج صحبت کنه که سنت بوده و از قدیم بوده جرم نکرده که

اینکه مادر و دختر باهم رفیق باشن خیلی خوبه

رابطه دختر و پسر هیچ اشکالی نداره که میگید اینجور کارا

و اینکه مخ زدن کنایه از دل ربودن هست ن لاس زدن و عشوه و دلبری

درضمن بخونید نوشتم که پسره خودش هم بدش نمیاد یعنی حرفی زده که من فلانی رو میخوام

و حتی توی دین حضرت خدیجه از پیامبر خاستگاری کرده نمیفهممتون 

نگفتم خرفت و اسکول باشه  گفتم معصومیت درونی داشته باشه  شما به دختری که متین و سنگین باش ...

اولا نگفتم من میگم گفتم ادما ب همچین دخترای همین میگن بعدشم مگه هر کی بخواد با پسری باشه معصومیت درونی نداره یعنی چون مادرش گفت پسره خوبیه مخش بزن الان معصومیت درونی نداره