2777
2789

بنظر خودم عشق واقعی یکبار و به یک نفر میتونه اتفاق بیفته..و عاشق شدن با دوست داشتن خییلی فرق داره.عاشق کسی که باشی حاضری جونتو هم واسش بدی ولی دوست داشتن یه حس خوب به یک آدمه که داری و کنارش آرامش داری و چون از نظر معیارات آدم خوبیه دوستش داری.دارین کسی دور و برتون که طرف چند بار عشق شده باشه

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار واقعی عاشق شدم و حتی با ازدواج هم نتونستم فراموشش کنم

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

یه بار

عشق واقعی اونیه که بهش نرسی مثل لیلی ومجنون😊

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

عزیزم یه بار چون اولین چیز ها رو با اون تجربه میکنی 

بعدش دیگه جذابیت نداره مخصوصا اگه تو اولی شکست بدی بخوری

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم

من یکبارعاشق شدم.واقعا عشق خیلی متفاوته با دوست داشتن.بعد رفتنش دیگه هرگز نتونستم کسی رو جاش بیارم حتی محض سرگرمی.هنوزم عاشقشم وبراش بهترینها رو میخوام هرچند اون نخواست

از نظر من می تونه چندین بار رخ بده 

و تفاوتی که بین عشق و دوست داشتن قایل میشن فقط داخل رمان ها و کتاب های ادبیاته 

همون دوست داشتن کسی که معیارات را داره باعث میشه بعد یه مدت جونت هم براش بدی 

کسی که عاشقش باشی درجه دوست داشتنت نسبت بهش خیلی بالاست و حتی کمب متفاوت تر از بقیه ادم ها پس از نظر من عشق همون دوست داشتنه از نوع تند و تیز 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
وجود ندارع عشق 💘🥹

💔

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم