2777
2789
عنوان

عکس ببیچک کیا هاله اینجوری داشتن

188 بازدید | 15 پست

کیا هاله اینجوری داشتن و باردار بودن ؟؟ به نظرتون انیدی به مدیکور هست ؟؟ ماه قبلم دو تا مدیکور زدم یکیش همینجور هاله انداخت ولی یکیش نه و پریود شدم 

منم امشب یه هاله زد ک خودم فقط میبینم 

الله  وعلم

انشاالله همه کسایی ک میخوان بچه زودتر طعم مادرشدن و بچشن

الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امشب یه هاله زد ک خودم فقط میبینم  الله  وعلم انشاالله همه کسایی ک میخوان بچه زودتر ...

برا شما هم مدیکور بود ؟؟ عکس منو دیدین ؟؟هاله میبینید یا توهم منه ؟

برا شما هم مدیکور بود ؟؟ عکس منو دیدین ؟؟هاله میبینید یا توهم منه ؟

اره مدبکور بود

منم هاله میبینم

الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام
عزیزم من یه سری هرچند تا مدیکور میزدم همینجوری هاله مینداخت و کاذب بود چند روز از موعد گذشته؟

اره ماه پیش برا خودمم پیش اومد هنوز موعدم نرسیده پنج شیشم موعدمه 

اره ماه پیش برا خودمم پیش اومد هنوز موعدم نرسیده پنج شیشم موعدمه 

منم ۷ ام موعدمه

منم ۷ ام موعدمه

من ماه پیش ششم عصر شدم ،ماه قبلش سوم شدم ،ماه قبل ترش باز ششم شدم دوباره ماه قبل تر سوم . اینا ۴ تا پریود بعد از سقط پوچم هست ،قبلا از سقط منظم ۲۸ روز یکبار نیشدم بعد سقط داغون شد لعنتی