2777
2789
عنوان

با شکاکی و بدبینی همسرتون چطور کنار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 71 پست
طرف اعتماد بنفسش صفره و ترس از دست دادن داره 

اره اینم خودم کاملا حس کردم..وقتایی ک دعوامون میشه میخوام بیام خونه مامانم نمیذاره اصلا جنگ ب پا میکنه نمیذاره بیام خونه مامانم ک مبادا کاری کنم یا ب داداسام بگم

برام یه صلوات بفرس.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم تو تویله زندگی کنه اما با مرد انسان زندگی کنه..تو فلاکت زندگی کنه اما شوهرش ازارش نده...من خیلی ...

واقعا سخت عزیزم ..

دقیقاادم سرش رو سنگ بدار ولی اروم باشی..

منم تو رفاه بودم ولی خب چه فایده..حق نداشتم تلفن خونه یا درحیاط باز کنم 😐😐😐

ربطی به اختلاف سنی نداره دوستان میگن...همسر سابقم کلا ۴سالس فاصله سنیمون بوذ..

یا  ودود ...
خیانت کرده تاحالا بهت؟

نه من چیزی ندیدم ازش هیچوقت...سگ نگاش نمیکنه ک من زنش شدم...خواهر خودش بهم خداشاهده گف تو چجوری بغل داداش من میحوابی من به عنوان شوهر نگاه اینجور ادما نمیکنم‌مثه داداشن...اما من بازم جلو خواهرش طرفداریش میکردم بهش نمیگفتم دلش نشکنه.من واقعا میخوام زندگی کنم اما نمیذارع اروم باشه این زندگی..شاید تو هفته ۳یا۴روزش ما دعوا میکنیم...

برام یه صلوات بفرس.مرسی
واقعا سخت عزیزم .. دقیقاادم سرش رو سنگ بدار ولی اروم باشی.. منم تو رفاه بودم ولی خب چه فایده..حق ن ...

از یه لحاظایی به اختلاف سنی هم مربوطه خودم حس کردم..واقعا مثه بچها با من برخورد میکنه هم مثه پیرمردا غر میزنه به عالم و ادم فحش میده و حرف زشت میزنه 

برام یه صلوات بفرس.مرسی
بذار بکنه اصلا خودت گوشیتو بده بگو وردار برا خودت یکار کن ک بفهمه اصلا برات مهم‌نیس کاراش

گوشیم همیشه دردسترسه جوری نیس قایم کنم یا رمزشو عوض کنم..اما ازارم میده..من ۴تا داداش دارم مثه گل منو بو میکشن اگه بفهمن این اینجوری با من برخورد میکنه منطقی رفتار نمیکنن میکشنش..برای همین هیچوقت نمیگم بهشون

برام یه صلوات بفرس.مرسی
نزن این حرفو دخترامون پس بدون ما چ کنن عزیزم

عصری هر چی قرص تو یخچال بود خالی کردم تو مشتم تو دهنمم ریختم اما با خودم یه آن گفتم کی مراقب دخترم باشه 

برام یه صلوات بفرس.مرسی
نه من چیزی ندیدم ازش هیچوقت...سگ نگاش نمیکنه ک من زنش شدم...خواهر خودش بهم خداشاهده گف تو چجوری بغل ...

اون خواهر نیست اگه بود این حرفارو به شما نمیگفت که دلسردتون کنه از زندگی،دلسوز داداشش نیست،به حرفاش اهمیت نده،مگه چهرش زشته؟

بخند،شادباش،واز زندگی لذت ببر🤩🤩🤩
اون خواهر نیست اگه بود این حرفارو به شما نمیگفت که دلسردتون کنه از زندگی،دلسوز داداشش نیست،به حرفاش ...

اره...اما برای من اینشم مهم نیس...گفتم ک من میخوام زندگی کنم اما نه با اوقات تلخ

برام یه صلوات بفرس.مرسی
اره...اما برای من اینشم مهم نیس...گفتم ک من میخوام زندگی کنم اما نه با اوقات تلخ

ما یه فامیل داشتیم مرده ۱۴ سال از زنش بزرگتر بود،دختره میگفت همسن پدر من ،و بددل بود،دقیقا مثل شما،اختلاف سنی زیاد اصلا خوب نیست واقعا

باهاش بحث نکن ،که آرامشت حفظ بشه ،هرچی گفت جوابشو نده

باهاش بحث نکن ،که آرامشت حفظ بشه ،هرچی گفت جوابشو نده

نا حق حرف میزنه نمیتونم جوابشو ندم..اگه ندمم میگه دیدی حق با من بود...بیماره..روانیه

برام یه صلوات بفرس.مرسی