2777
2789
عنوان

با شکاکی و بدبینی همسرتون چطور کنار میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 71 پست
حرفات درسته اینجور ادما دسته خودشون نیس بنظرم متاسفانه باید بلد باشی اینجور ادمارو وگزنه خیلی سخت می ...

من با بچگیه خودم خیلی باهش راه اومدم تو کم و کاستی زندگی پاش بودم پا به پاش کار کردم اگه کم اورده دم نزدم اون نمیفهمه نمیبینه

برام یه صلوات بفرس.مرسی
من پشتوانه ندارم ک طلاق بگیرم...دادگاه بخوام برم خیلی بدو بدو و پول میخواد من ندارم

خدا صبرت بده خواهر..تک تک حرفات لمس کردم ..

با مرد بدددل وسط بهشت هم حروم

دیذی خدا زد به کمرش عقل اومد سرش

یاهم بچهات بزرگ شن بهتر شه

یا  ودود ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بزرگترتون نگفتیداین موضوعو

بابا ندارم اگه بابام بود میدونست چیکارش کنه برعکسی خواهرم ندارم..مادرمم مریضه میگم اگه بهش بگم غصه میخوره ..داداشامم هر کدوم سر کار و زندگیه خودشونن

برام یه صلوات بفرس.مرسی
من با بچگیه خودم خیلی باهش راه اومدم تو کم و کاستی زندگی پاش بودم پا به پاش کار کردم اگه کم اورده دم ...

پس یکاری کن ببینه ، براهمه چیز براش مهیا نباش ، یه وقتایی نباش ،  نکن ، براخودت باش ، بگو تو ک انحام بدم ندم یرات مهم نیس ، الکی بکو نمیتونی طلاقم بده ، بالاخره سیاست یخرج یده همش هم نمیشه ک این وضعیت

بابا ندارم اگه بابام بود میدونست چیکارش کنه برعکسی خواهرم ندارم..مادرمم مریضه میگم اگه بهش بگم غصه م ...

منم بابام فوت شده خواهر هم ندارن کلا یه برادر دارم ،مامانمم همینحوری داغون هم تونبوده شوهرش منم هیچی از ناراحتیام بهش نمیگم مگه چی‌بشه ،درکت میکنم 

خدا صبرت بده خواهر..تک تک حرفات لمس کردم .. با مرد بدددل وسط بهشت هم حروم دیذی خدا زد به کمرش عقل ...

ادم تو تویله زندگی کنه اما با مرد انسان زندگی کنه..تو فلاکت زندگی کنه اما شوهرش ازارش نده...من خیلی تنهام..همه دلخوشیم دخترمه فقط اون منو اروم میکنه

برام یه صلوات بفرس.مرسی
نمیزاره خودت تنها بری بیرون،چادری هستی؟

چادرم از وقتی دخترم دنیا اومد به بهانه بچه گذاشتم کنار زوری میگف سرت کن...خیابونم ک تنها میرم میفهمم گهگاهی تعقیبم میکنه

برام یه صلوات بفرس.مرسی

یعنی ۷ ساله همینطوره یا بعد یه مدتی شروع شد رفتاراش؟ شوهر من از اول اینطور نبود اشتباه از طرف من بود هر چند اصلا قضیه اونطور نبود که اون متوجه شد ولی خب اشتباهه منم بی تاثیر نبود ۵ سال میگذره از اون موقع الانا خیلی بهتر شده انگار داره یادش میره ولی خییلی سخت گذشت برا من این چند سال دارم سعی میکنم اعتمادشو جلب کنم دوباره 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
چادرم از وقتی دخترم دنیا اومد به بهانه بچه گذاشتم کنار زوری میگف سرت کن...خیابونم ک تنها میرم میفهمم ...

ازش بچه دار نمیشدی،از دستش خلاص میشدی

بخند،شادباش،واز زندگی لذت ببر🤩🤩🤩
پس یکاری کن ببینه ، براهمه چیز براش مهیا نباش ، یه وقتایی نباش ،  نکن ، براخودت باش ، بگو تو ک ...

هر چی براش کمرنگ شم بیشتز شکاکی میکنه..بیشتر گوشیمو چک میکنه اعصابم بهم میریزه..

برام یه صلوات بفرس.مرسی
منم بابام فوت شده خواهر هم ندارن کلا یه برادر دارم ،مامانمم همینحوری داغون هم تونبوده شوهرش منم هیچی ...

بی پدری برای یه دختر خیلی سخته...کاش منم میرفتم با بابام  خیلی تنها شدم بعد اون

برام یه صلوات بفرس.مرسی