شوهرم خیلی شکاکه یکسره با حرکتاش و کاراش عذابم میده بهم تهمت میزنه بهم میگه تو با داداشم یا پسرای داداشم خوبی
اینم بگم ک اون ۳۷سالشه و من ۲۳سالمه و من قد و قیافم خیلی ازش بهتره.دوس نداره حتی با برادرای خودم رفت و امد کنم.گوشیمم یواشکی زیرو رو میکنه اگه یکی اشتباهی زنگ بزنه دیگه بیچارم.یه دختر ۲ ساله دارم میترسم با این افکار مریضش به اینده و روحیه دخترم ضربه بزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا کاری ب سنش ندارم ک خیلیه ، ولی شوهرمنم همینجوره قبل تر بدرتر تر بود باز الان یکم بهترشده امید دارم دراینده بهترهم بشه چاره ندارم خودم خاستم عشقم بود
اشتباه اصلیت برای ازدواج تفاوت سنی شماس ایشون ترس از دست دادن داره باید مدام بهش تاکید کنی ف ...
این کاراشو میکنه خیلی سرد شدم دیگه حسی ندارم بهش حتی متنفرم هستم ازش..تویه جمع اون بهم توجه نمیکنه همه زناشونو تحویل میگیرن این اصلا حتی فاصله میگیره اما توقع داره من برم سمتش.خب من هیچوقت نمیرم نازشو بکشم یکسره سرم ناز میکنه
حالا کاری ب سنش ندارم ک خیلیه ، ولی شوهرمنم همینجوره قبل تر بدرتر تر بود باز الان یکم بهترشده ...
حالا خوبه تو عشقت بود...ما سر ازدواج سنتی و سن کم و بی عقلیه خودم زنش شدم ۷ ساله با نفرت دارم باهش زندگی میکنم ..من بهش خیانت نکردم اصن.اما همیشه بهم تهمت میزنه..هیچوقت به روش نیوردم نخاستنمو.زندگیمو کردم اما این داره با من بد تا میکنه
حالا خوبه تو عشقت بود...ما سر ازدواج سنتی و سن کم و بی عقلیه خودم زنش شدم ۷ ساله با نفرت دارم باهش ز ...
منم ازاین چیزا دیدم ولی خجالت براخودش مونده ، من چون دوسدخترش بودمو حسودم هست حالا شاید بگم طبیعی باشه ،ولی شوهرتوکه سنتی شمارو گرفته رو چه حسابی ب توتهمت میزنه؟ دلیلی داره؟؟