2777
2789
عنوان

منظور این پسره چیه🗿✅

118 بازدید | 17 پست

پسره ب مدتی با دوستم تو رابطه بودن و بعد از پنج ماه جدا شدن به خواسته دختره

ولی الان پسره بعد دو ماه اومده میگه تو رابطه نیستیم ولی میتونیم دوست بمونیم که

یعنی چی این حرفش اخه

من آدم آرومیم💆🏻‍♀️

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!

(قصدم فقط راهنمایی هست همین 🫠)

دوستانی که می پرسین چرا هی اینو میگی چون دوست دارم به بقیه کمک کنم و این منو خوشحال میکنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

شب عنی؟؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

خب چرامیپرسی برو بزن جوابشو اینجا کپی کن

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

خب بپرس جیگر

می‌فهمم گیج‌کننده‌ست 😅

این نوع حرف پسر معمولا چند تا معنی می‌تونه داشته باشه، بستگی داره به شخصیتش و هدفش:

---

۱. می‌خواد رابطه دوستانه داشته باشه، نه عاشقانه

بعضی‌ها بعد از جدایی نمی‌خوان قطع کامل ارتباط کنن.

ممکنه بخواد با تو (یا دوستت) در تماس باشه بدون فشار عاشقانه.

این یعنی «علاقه رومانتیک ندارم، ولی دوستت دارم به عنوان دوست».

---

۲. ممکنه هنوز احساساتی داشته باشه ولی نمی‌خواد رسمی باشه

بعضی‌ها بعد جدایی دو دل می‌شن: هم نمی‌خوان برگردن، هم نمی‌خوان فاصله کامل باشه.

می‌گه «دوست بمونیم» تا همچنان نزدیک باشه ولی تعهد قبلی رو نپذیره.

---

۳. یه جور «ایمن بودن» برای خودش

بعضی‌ها با این جمله خودشون رو از درد یا تعهد محافظت می‌کنن: «رابطه نداریم، اما هنوز دوستیم».

یعنی نمی‌خواد مسئولیتی داشته باشه ولی نمی‌خواد ارتباطش قطع شه.

---

⚠️ چیزی که مهمه:

جمله‌ی «دوست بمونیم» هیچ تعهد عاشقانه‌ای تضمین نمی‌کنه.

اگر دوستت فکر می‌کنه ممکنه دوباره به رابطه تبدیل بشه یا دلش می‌خواد برگرده، باید با خودش روشن کنه که الان فقط رابطه دوستانه‌ست و نه بیشتر.

این جور رابطه‌ها گاهی باعث سردرگمی و دل‌شکستگی دوباره می‌شن، مخصوصا اگر یکی هنوز احساسات داشته باشه.

---

💡 جمع‌بندی:

اون می‌خواد ارتباط بدون تعهد عاشقانه داشته باشه.

می‌تونه به این معنا باشه که هنوز دوستت داره اما نمی‌خواد به گذشته برگرده.

اگه بخوای، می‌تونم یه راهنمایی عملی بدم که دوستت بفهمه چطور جلوی سردرگمی خودش رو بگیره و با این وضعیت راحت‌تر کنار بیاد. می‌خوای برات توضیح بدم؟

می‌فهمم گیج‌کننده‌ست 😅این نوع حرف پسر معمولا چند تا معنی می‌تونه داشته باشه، بستگی داره به شخصیتش و ...

دو حالت به صورت خلاصه 

یک فقط دوستی

دو توی آب نمک خوابوندن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

می‌فهمم گیج‌کننده‌ست 😅این نوع حرف پسر معمولا چند تا معنی می‌تونه داشته باشه، بستگی داره به شخصیتش و ...

بره بمیره بدردنخور تو رابطه بود هیچ گلی نزد الان ک دوست باشه فقط سرباره😂😂😂

من آدم آرومیم💆🏻‍♀️

تو مردی دیگه درسته؟براچی همچین چیزی میخواد اخه وقتی تموم شده هدفش چی میتونه باشه😂

درسته 

دوستت الان با یکی تو رابطس ؟

دلیلش چی بود که باهاش کات کرده

هدفش چیزه خاصی نیس میخواد خرش کنه اون الان با یکی دیگس و میخواد یکی دیگه رو برای ذخیره نگه داره البته این نظر منه ها