2777
2789
عنوان

تا حالا کنکور هر کی داده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 31 پست
دستگاهه اصلا مشخص نمیکنع مدرسه مام داشت میذاشت رو کیفم نمیفهمید گوشی توشع😂😂

تو مدرسه من خیلی سخت میگرفتن که قشنگ هر جا بوق میخورد دست میکشیدن و ... حتی پشت سوتین ک میدونستن سگک سوتینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی عزیزم فک کردم سوالت در مورد مصاحبه ست آخه حرف از لباس زیر زدی

😂😂😐  یعنی تو کنکور خیلی کمتر سخت میگیرن ؟ دست نمیکنن تو سوتین ؟ یا اگر مثلا واضح فشار نمیدن دستشونو رو سوتین ک چیز سفتی مث گوشی زیر دستشون بیاد ؟ 

دو سه سه ساله دستگاه هست  سال اول بخاطر کرونا ک کسی نزدیک نشه بعدشم برا تقلبای زیاد این دو سه س ...

منم پارسال کنکور دادم دستگاه نبود فک کنم اما برا امتحان نهاییا دستگاه داشتن

خانم معلم 👩🏻‍🎓
اره

ببخشید این قدر سوال میپرسما اگ کلافه شدی دیگه جواب نده 

سوالاتش شبیه اونایی بود که تو نت میزارن ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تعجب می‌کنم تا حالا کسی اینقدر از تقلب دیگران نترسیده بود  هر سال هم تقلب بوده   اینقدری ...

اخه ی ویس شنیدم میگفت ۳۰ درصد دانشگاها برا سهمیه ای ها ۲۰ درصد برا بچه اقا زاده ها و دادستانا و .... و ۱۰ ۲۰ درصدم این چند سال تقلب کردن خوب ی ده درصد میمونه برا ما بدبختا ک این همه تلاش کردیم   

بعدشم ن پارسال تقلب شد هیچ پییگیری نکردن مگهههه اینکه دستگاه رو دقیق سر جلسه بگیرن وگر ن بعدش هیچ کاری نمیکنن چطور میخوان ثابت کنن طرف تقلب کرده ؟ 

ببخشید این قدر سوال میپرسما اگ کلافه شدی دیگه جواب نده  سوالاتش شبیه اونایی بود که تو نت میزار ...

ن بابا هرچی میخوای بپرس..اره همونان سوالای تو نت خیلی جزیی تر و بیشتره البته ولی از هموناست

خانم معلم 👩🏻‍🎓
ن بابا هرچی میخوای بپرس..اره همونان سوالای تو نت خیلی جزیی تر و بیشتره البته ولی از هموناست

رتبت و رشتت ام میگی ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
۱۳ هزار تجربی.رشته دانشگاهم آموزش ابتدایی

مرسی ❤

اخه ی ویس شنیدم میگفت ۳۰ درصد دانشگاها برا سهمیه ای ها ۲۰ درصد برا بچه اقا زاده ها و دادستانا و .... ...

۲۵ درصد پذیرش هر دانشگاه برای سهمیه ۲۵ درصدی که جمعیتشون تقریبا ۲۰ هزار نفره 

۵ درصد هم برای سهمیه ۵ درصدی که جمعیتشون ۴۰ هزار نفره 

بقیه سهمیه ها الکین 

و اینکه کل تقلب کنندگان پارسال رو هم دو درصد جمعیت کنکوری ها نمیشن که نصف بیشترشون گیر افتادن