2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین لطفا

159 بازدید | 19 پست

فهمیدم نامزدم به حرف خانوادشه خیلی 

ی مدته شغلشو از دست داده البتع ک همیشگی نیست موقتیه 

بعذ دو‌ روزه با کلی پیگیری خواهش از طرف خانواده من براش ی شغل خوب اوکی کردن خودشم راضی بود رفته ما خانوادش حرف زده الان پشیمون شده 

ی چیزای الکی بهونهه آورده 

خانونای متاهل چ برخوردی کنم چی بگم اینکه بره اونجا کار کنه برام مهم نیست اینکه یهو نظرش از زمین تا آسمون متفاوت شد ناراحتم کرده 

اینجا ک براش اوکی شده همه چیش اوکیه فقط بهش گفت الان بیای بایذ شیش هفت سال بمونی ن ک چند وقت بعد خسته شی بری چون گفت یادگیریت زمان میبزع وقتی تازه حرفه ای میشی نبایذ بذاری بری البته برا همینم قرار داد تعهدی نمیگرفت گفت دلی بین خودمونه این قرارداد 

حالا همینمو بهونه کرده ک نمیرم اونجا چون بقیه بهش گفتن فرصتای شغلیتو از دست میذی 

یکی نیست بگه چ فرصت شغلی هروقت گیرت اومد برو بیرون اعدامت ک‌نمیکنن

بنظرتون ب روش‌ بیارم؟؟

کاربری از آذر ماه دست منه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاهل نیستم ولی خوب بده سرکار حالا خرجش دربیاد بعد بده دنبال ی کار بهتر اون کار ول کنه

همون دیگه خودمونم نظرمون همین بود 

خانوادش پرش کردن 

با مردا باید منطقی حرف بزنی بدون اینکه به خانواده اش توهین کنی یا اونارو زیر سوال ببری بگو به این دلایل من میگم بری بهتره حالا نظر تو چیه بعد حرف هایی که زد رو گوش کن باز تهش بگو به نظرم حرف های من منطقی تره حالا باز فکر کن تصمیم گیرنده نهایی تویی و فلان بعد تنهاش بذار فکر کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرم عاقلانه بوده رفتارش یعنی چی قرارداد دلی بین خودمون

گفت دو سه سال زمان میبرع حرفع ای بشی پس بایذ چند سال بعذش بمونی ک برای ما هم سود داسته باشه 

حالا این وسط یکی هم نخواست بمونه زور ک یقه طرف نمیگیره درسته ؟ میتونه بیاد بیرون 

بعدشم ک تصمیم خودش نیست تصمیم خانوادشه خودش بخذا راضی بود 

الانم اصلا برام مهم نیست کجا و چیکار می‌خواد بکنه 

همون دیگه خودمونم نظرمون همین بود خانوادش پرش کردن

ولی این که قرار داد دلی باشه ینی چی ممکنه این کار کنه پس فردا بزنن زیرش حقوقش ندن بیگلری بکشن ازش ولی پولش بخورن برهد

متولد ۱۳۶۹ هستم 
با مردا باید منطقی حرف بزنی بدون اینکه به خانواده اش توهین کنی یا اونارو زیر سوال ببری بگو به این دل ...

ببینید من الان واقعا اصراری ندارم ک حتما بره اونجا در واقع فهمیدم لیاقت نداره بزام مهم نیست 

اما نمی‌دونم چطور بهش بگم گ ناراحتم آخرش شد حرف اعضای خانوادت

ولی این که قرار داد دلی باشه ینی چی ممکنه این کار کنه پس فردا بزنن زیرش حقوقش ندن

ن قرارداد دلی بابت اینکه چندین سال کار کنه 

وگرنه حقوق بیمه مزایا ک قرارداد داره جای معتبریع 

گفت دو سه سال زمان میبرع حرفع ای بشی پس بایذ چند سال بعذش بمونی ک برای ما هم سود داسته باشه حالا این ...

مطمئنا اون طرف هم نمیاد الکی حرفه خودشو به یکی دیگه یاد بده بعدش اونم هر وقت خواست بزاره بره قطعا یه چیزی به عنوان ضمانت برای عمل به تعهد ازش میگیرن .

ببینید من الان واقعا اصراری ندارم ک حتما بره اونجا در واقع فهمیدم لیاقت نداره بزام مهم نیست اما نمی‌ ...

اینو نگو اصلا نسبت بهت گارد میگیره و بیشتر میره طرف اونا سعی کن مثل یه دوست حرفایی که خانوادش یادش دادن بشنوی بعد با دلیلی دوستانه ردش کنی یا مثلا بگی میدونم اونا خیرخواه تو ان و فلان و دوست دارن ولی مثلا اونا تو جامعه نیستن که یا مثلا شاید اشتباه کنن اینشکلی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مطمئنا اون طرف هم نمیاد الکی حرفه خودشو به یکی دیگه یاد بده بعدش اونم هر وقت خواست بزاره بره قطعا یه ...

گفت دلی دیگه نمی‌دونم. کلا اینکه اون شغل چطوره الان برام مهم نیست و هیج اصراری هم ندارم ک‌قطعا بره اونجا 

اما ناراختم ک خودش راضی بود الان ک دامادشون گفته خوب نیست اینم گفن خوب نیست 

منم گفتم باشه ولی اجازه نمیدم بری شیقت اضافه بمونی بیمارستان با پرستارا گرم بگیری 

اینو نگو اصلا نسبت بهت گارد میگیره و بیشتر میره طرف اونا سعی کن مثل یه دوست حرفایی که خانوادش یادش د ...

خب اخه الان قضیه شغلش منتفی شد بحثی ندارم در موردش

خب اخه الان قضیه شغلش منتفی شد بحثی ندارم در موردش

خب تو بحث های دیگه اینجوری باید رفتار کنی فقط با این وابستگی که داره هرگونه حرف تو درباره خانواده اش باعث میشه بدتر بشه با یه مشاور مشورت کنی به نظرم بهتره

گفت دلی دیگه نمی‌دونم. کلا اینکه اون شغل چطوره الان برام مهم نیست و هیج اصراری هم ندارم ک‌قطعا بره ا ...

برای قبول یک کار درستش اینه با چند نفر ادم باتجربه مشورت کنن تا بعدا پشیمونی پیش نیاد قطعا هرکسی اولش یه پیشنهاد بهش بشه که خوب باشه ناخواسته به خیلی جوانبش توجه نمیکنه و میگه اوکیه ولی وقتی با یکی صحبت کنه که دقیق تر جوانب کارو در نظر بگیره ممکنه پشیمون بشه و این اصلا ناراحتی نداره.