2777
2789
عنوان

تا حالا کنکور هر کی داده بیاد

660 بازدید | 31 پست

بچه ها برا بازرسی چطوری بازرسی میکنن ؟ 

فقط دست میکشن از رو لباس زیر و اینا ؟ دست نمیکنن تو لباس زیر مثلا سوتین ؟ فقط روش دست میکشن   ؟ 

مقنعه رو نمیزنن بالا واسه دخترا ک تو گوششون ببینن ؟ یا فقط دست میکشن از رو مقنعه رو گوش ؟ 

یا مثلا پشت مو ها رو قشنگ دست میکشن چیزی زیرش نباشه ؟ 

ما تا الان ترس سهمیه ای ها رو داشتیم از این ب بعد باید ترس تقلبیا رو هم داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دست میکشن الکی نه این جور با دقت که میگی  یه بارم با این دستگاه ها نگاه میکنن گوشی نداشته باشی ولی تو جلسه پره مراقبه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
میخوای تقلب کنی؟!

نه بابا ن پولشو داریم ن دلشو   میخام ببینم چند درصد ممکنه متقلبا از زیر دست مراقبا رد بشن میخوام ببینم مراقبا چطور بازرسی میکنن ک پارسال این همه تقلب شد

واسه من هیچکدوم از اینا نبود حتی قد و وزنم نگرفت..بستگی به سختگیری اون شهر داره..مثلا بچه های خراسان ...

من فک کردم مصاحبه رو میگی😂😂 ن بابا هیچکدوم از اینا نبود مگه میخوای استخدام ارتش شی 😐 دستگاه یادم نیست فک کنم نبود

خانم معلم 👩🏻‍🎓
نه ی دستگاه دستشونه بااون از بالا تا پایینو میگیرن رد میشی  دستگاهم نباشه ی دست میکشن رد میشی ز ...

دستگاهه اصلا مشخص نمیکنع مدرسه مام داشت میذاشت رو کیفم نمیفهمید گوشی توشع😂😂

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!
من فک کردم مصاحبه رو میگی😂😂 ن بابا هیچکدوم از اینا نبود مگه میخوای استخدام ارتش شی 😐 دستگاه یادم ...

برای کدام دانشگاه ارتش مصاحبه رفتی ؟

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من فک کردم مصاحبه رو میگی😂😂 ن بابا هیچکدوم از اینا نبود مگه میخوای استخدام ارتش شی 😐 دستگاه یادم ...

دو سه سه ساله دستگاه هست  سال اول بخاطر کرونا ک کسی نزدیک نشه بعدشم برا تقلبای زیاد این دو سه سال

ارتش نرفتم مصاحبه فرهنگیان رفتم. اما این سختگیریا بیشتر برا ارتشه برا همین گفتم

قبول شدی ؟