2777
2789

بچه ها میشه بگین کردای کرمانشاه چه جور ادمایی هستن؟ویژگی هاشونو بگین

لطفا کسی به این قوم عزیز بی احترامی نکنه که تاپیک تعطیل شه

خیلی ممنون عزیزان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی ی سوال  کوردای کرمانشاه براز فامیل نزدیک ی سال عزادارن؟ مثلا عقدو عروسی  عقب ...

عزیزم من نمیدونم،من اهل تهرانم،یه خواستگار کرد دارم میخوام بدونم چه جورین،خودم شناختی از کرد ها ندارم

عزیزم همه جا خوب و بد داره  اما همسر من کورد کرمانشاست خیلی دست و دلبازه خانواده دوست عاشق مه ...

اره ،شنیدم کرد ها خیلی دست و دلبازن

خدا شما دوتارو برای هم حفظ کنه،خوشبخت باشین💋

عزیزم من نمیدونم،من اهل تهرانم،یه خواستگار کرد دارم میخوام بدونم چه جورین،خودم شناختی از کرد ها ندار ...

ایشالاا ک خوشبخت شی 

من همسرم کورد کرمانشاس تو دوران نامزدی یسال عقدو انداختن عقب چون مادر بزرگش فوت کرده بود🙊

میخوام ببینم راست میگفتن یا الکی بوده

لایک نکن جون دل♥️🙏
عزیزم همه جا خوب و بد داره  اما همسر من کورد کرمانشاست خیلی دست و دلبازه خانواده دوست عاشق مه ...

یه سوال،مادر شوهرتون چه طورین؟

ینی خدایی نکرده اهل دخالت و طعنه و ... نیستن؟

ببخشید اسی ی سوال  کوردای کرمانشاه براز فامیل نزدیک ی سال عزادارن؟ مثلا عقدو عروسی  عقب ...

بعضیا بله 

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            
ایشالاا ک خوشبخت شی  من همسرم کورد کرمانشاس تو دوران نامزدی یسال عقدو انداختن عقب چون مادر بزر ...

ببین عزیزم من کرد هارو نمیدونم،ولی مامانم ترکه،واسه ی فوت پدر بزرگم ،دختر خالم یکسال عروسی شو عقب انداخت

خودمونم که تهرانی هستیم ،اگه پدر بزرگ یا مادر بزرگ فوت کنه،به احترام عموهام،یکسال صبر میکنیم،حالا کرد ها رو نمیدونم

ببین عزیزم من کرد هارو نمیدونم،ولی مامانم ترکه،واسه ی فوت پدر بزرگم ،دختر خالم یکسال عروسی شو عقب ان ...

ما خودمون ترکیم و تا چهلم صبر میکنیم نهایتا ۳ ماه 

سر اون ی سال خیلی اذیت شدم

لایک نکن جون دل♥️🙏
یه سوال،مادر شوهرتون چه طورین؟ ینی خدایی نکرده اهل دخالت و طعنه و ... نیستن؟

اول ها یکم باهم مشکل داشتیم اما الان دو ساله که عالیه خداروشکر

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️