2777
2789

سلام بچه ها من رتبه ارشدم خوب نشده بین مجازی (یه دانشگاه خوب) و حضوری دانشگاه آزاد موندم چکار کنم.شاغل هستم بچه کلاس اولی هم دارم. مجازی فقط کلاساش مجازی هست امتحانات حضوری و باید خیلی تلاش کنم. هیچی از درس و دانشگاه هم یادم نیست. چکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجازی با تلاش بیشتر رو مناسب تر میدونم با شرایطی ک‌گفتی

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

من تحصیلات عالیه ندارم ، لیسانس دارم

ولی به نظرم همون مجازی رو انتخاب کن ، هم دانشگاه خوبیه و اسم و رسم داره، هم بچه داری ، هم شاغلی ،واقعا سختت میشه بخوای حضوری بری

فقط باید بیشتر درس بخونی

سلام دوستان . کار من صافی و احیا مو با مواد کراتین و بوتاکس و پروتین هست . خوشحال میشم به پیج اینستا من بیاین و منو فالو کنید   Keratin_Marjan_1401
کامپوتر هستم

ارشد کامپیوتر واسه دانشگاه آزاد فک میکنم چون کلاس کارگاهی داره خیلی شهریه ش بالا میشه ها

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ارشد کامپیوتر واسه دانشگاه آزاد فک میکنم چون کلاس کارگاهی داره خیلی شهریه ش بالا میشه ها

آره همسرم هم آزاد هست دوتا خیلی سخته. ولی یه طرف هزینه اقامت و رفت و آمدم به تهران هم هست