2777
2789
عنوان

بچه های باسواد که تحصیلات عالیه دارن میشه بیاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 54 پست
حالا ان شاء الله کنکور رو بده توکل بر خدا. اگر واقعا علاقه داری. آره سال بعد پر قدرت.  

آره خیلی دوست دارم پزشکی یا پرستاری یا فیزیوتراپی 

ممنون💜 امسال ک امیدم صفره...  امروزم شوهرم استخدامی قبول نشد اصن یه حال بدیم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز ک کنکور نرسیده .تو آزمایشی صفر زدی ؟ دوتا درس مهمی هم هست .باید خ بخونی بخصوص زیست رو 

آره کلن ریاضی زیاد اوکی نیستم🙂💔 دوسش نداشتم هیچ وقتم قصد نکردم بخونمش 

آره آزمایشیا🤦🏻‍♀️🙂 یه چن باریم ک زدم منفی میشع🙁

پزشکی اگ میخای باید با ریاضی آشتی کنی گلم

هعی🙁😂 امسال ک نشد ولی حتمننن از سال دیگههه شروع میکنمش...  خیلی پشیمونم همین حس عذاب وجدانه نمیزاره بقیه رو بخونم...  خیلی ادم استرسی هم هستم🙁🤦🏻‍♀️

آره فکر کنم بزنه مجازی. آموزش محور هست 

اره عزیزم تو مدرکت میزنه مجازی بعد آموزش محور پایان نامه نداره فقط سه ترم واحد میگذرونی. هدفت از ارشد چیه؟ اگر میخوای فقط یه مدرکی داشته باشی مجازی راحت تره ولی اگر به قصد ادامه تحصیل هست برو آزاد که بتونی با پایان نامه بتونی بری دکترا