2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب شب اولشه و تو اومدی تاپیک میزنی

یکی عین شما باید تو همچین تاپیکایی باشه

نمیتونید همدردی کنید چیزی نگید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
یکی عین شما باید تو همچین تاپیکایی باشه نمیتونید همدردی کنید چیزی نگید

خب اخه عزیز من بلا ازتون بدور اما شوهر شما بمیره میاین تاپیک بزنین؟

#یاس           #بیم                            نی نی یار عزیز قبل ترکوندن ی اطلاع بده بیزحمت.والا😒
خب اخه عزیز من بلا ازتون بدور اما شوهر شما بمیره میاین تاپیک بزنین؟

هرکس یجور سوگواری میکنه

همه عین هم نیستن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

روح شوهرت شاد باشه ان شالله

هرکس یجور سوگواری میکنه همه عین هم نیستن

باشه ...اما شمام اینقد زود همه چیو باور نگنین بهرحال ایشالا دروغ باشه اما اگه ام واقعیه اللهم صل علی محمد وال محمد

#یاس           #بیم                            نی نی یار عزیز قبل ترکوندن ی اطلاع بده بیزحمت.والا😒
باشه ...اما شمام اینقد زود همه چیو باور نگنین بهرحال ایشالا دروغ باشه اما اگه ام واقعیه اللهم صل علی ...

ببین من ۸ ساله تو این سایتم ب جو سایت اگاهم

احتمال هم بدم ۱ درصد اگه راست باشه

دلش خون تر میشه تو این حال

خدارو خوش نمیاد