2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیایین کمک😔

147 بازدید | 10 پست

امروز رفتم سر گوشی شوهرم چون دوهفته خونه نبودم و رفته بودم خونه مامانم شهرستان برای امتحانات تا این سال رو هم پاس کنم ولی امروز شوهرم اومده بود اینجا اخر هفته ها میاییم اینجا همیشه یه حسی بهم گفت برو سر گوشیش وقتی رفتم دیدم با زنای دیگه چت کرده بهشون گفته من ازت خوشم میاد یا دنبال زن صیغه ای موقت بود بخدا من براش اصلا کم نزاشتم تاحالا هرکاری خواسته کردم ولی الان موندم چیکار کنم با یه بچه توروخدا راهنماییم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا منم تو همین موقعیتم. با بچه کوچیک هیچ راهی برام نمونده

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
اسکرین بگیر از پیاماش فعلا به روی خودتم نیار

گرفتم بهش هم گفتم نتونستم صبر کنم گف بخدا غلط کردم بیکار بودم ولی من فحشش دادم انداختمش بیرون به خواهرش هم گفتم گفت باهاش حرف میزنم

دارم دیوونه میشم بخدا نمیدونم چیکار کنم موندم 

ببین چی میگم. بزار وقتی رفت اکسرینارو براش بفرس بعدش یجوری بگو همه چی تموم شده ک شوکه بشه ب غلط کردن بیوفته. حتی اگه قصد جدایی هم نداری یجوری بترسونش از جدایی ک دیگه فیلش یاد هندستون نکنه

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
گرفتم بهش هم گفتم نتونستم صبر کنم گف بخدا غلط کردم بیکار بودم ولی من فحشش دادم انداختمش بیرون به خوا ...

ببین شل نگیر اول کاری. بگو دیگه بر نمیگردم گوشسگیتو خاموش کن یه چند روزیلا قطع دابطه کن تا بترسه

ببین چی میگم. بزار وقتی رفت اکسرینارو براش بفرس بعدش یجوری بگو همه چی تموم شده ک شوکه بشه ب غلط کردن ...

سلام عزیزم ممنون بابت راهنماییت .باهم حرف زدیم اینستاشو پاک کرد معذرت خواهی هم کرد شرط گذاشتم به خواهرشم گفتم اگه یه بار دیگه چنین چیزی ببینم دیگه قید تو و بچمو میزنم. حالا به گفته خودش میخواد گوشیشو هم بفروشه از اون گوشی ساده ها استفاده کنه .ولی این دل دیگه دل سابق نمیشه