سلام من روز 29 پری بی بی چکم مثبت شد روز 30 پری ازمایش دادم بتام 123.25 بود تصمیم داشتم نرم دکتر تا 2 هفته بعد ولی زیر شکمم و تخمدان راستم بدجوور درد میکرد گفتم نکنه خارج رحم باشه ؟ و انقدر استرس داشتم که بی اختیار گریه میکردم خلاصه رفتم دکتر سونو کرد گفت برو پایین سونو بده نتیجه رو بیار رفتم پایین سونو گرافیست گفت ساک حاملگی یا اثری از بقایای اون دیده نمیشه اینم بگم سن بارداری من طبق محاسبات دکترا 5 هفته ست ولی طبق محاسبات خودم کمتر از 20 روز من بعد 13 بدر باردار شدم چون تخمکگذاریم از 17 پری شروع میشه دوباره گفت برو ازمایش بتا بده عدد بتا رو بیشتر از 200 زده بود گفت برو نهم بیا وقتی برگشتم یکی از دوستای وبلاگیم که سن بارداریمون یکیه بهم پیام داد که رفتم سونو ساک بارداری رویت نشد این قضیه استرس منو کم کرد و مطمئن شدم زود رفتم فقط نگرانیم از بابت عدد بتاست که چرا رشدش انقدر کمه ؟ کسی همچین تجرببه ای داشته ؟ من امروز رفتم ازمایش تیتر بتا دادم و نتیجش ساعت 7 اماده میشه ولی تا اون موقع میمیرم از استرس کسی تجربه ی مشابه داشته ؟ شما ساک حاملگیتون هفته ی چند رویت شد ؟
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ...
خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
واای سلام عشقم عزیزم تو وایبر پیامام بهت نمیاد چرا فک کردم شمارتو عوض کردی عزیزم ناراحت شدم ولی استرس نگیریا من هفته ی هشتم تازه رفتم تو هم زود رفتی دکترم بهم زود سونو نداد که اگه دیر چیزیش تشکیل شده باشه من نگران نشم و استرس نگیرم کار سنگین نکردی ؟ خوب اگه خارج رحمی باشه که خونریزی داری به دلت بد راه نده فکرای الکی هم نکن عزیزززم
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد****
"خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین
عزیزم میشه تو وایبر بهم پیام بدی من نمیتونم چیزی بفرستم
عاقبت شبی از شبهای دور ****کودک من پا به دنیا مینهد****ان زمان بر من خدای مهربان****نام شورانگیز مـــــــــــادر میدهد****
"خدا جونم خدایی که به من معجزتو نشون دادی ازت میخوام کسایی که منتظر هستن خودت تو سال جدید نی نی دارشون کنی"امین یا رب العالمین
دکترت نگفت چرا عدد بتات اومده پایین من هفته ی هشتم بودم تازه اولین سونو رو دادم بعدش دیگه از بتا ندادم
عزیزممم تو رو خدا خودتو اذیت نکن بسپار دست خدا جون من خودتو بخاطر چیزی که مطمئن نیستی ناراحت نکن چرا واقعا فکرای خارج رحمی و اینجور چیزا رو بخودت راه میدی
خوب دکترت راجع به این رشد کندش چی گفت؟ ویار نداری؟
حموم رفتم زیاد نزدیکی کار سنگین همه ی اینا ممنوعه هااا کاری نکردی که تخمدونات درد بگیره؟