2777
2789

سلام کسی هست بهم کمک کنه ۱۸ روز پیش دچار حمله پانیک شدم و حالم بشدت بده وروزی چند بار اینجوری میشم

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دچار حمله میشم بشدت دلشوره و اضطراب میگیرتم و میخوام انگار خفه بشم و تنگی نفس میگیرم و نمیتونم حرفی بزنم و خیره میشم ب ی نقطه  قرصام باعث شده ک بدنم بلرزه و لرزش داشته باشم

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

برو دکتر دارو مصرف کن و ازش نترس زندگیتو مختل میکنه سعی کن کارایی که بهش علاقه داری انجام بدی برو بیرون گردش و تفریح سرتو گرم کن ترس و استرس برات خوب نیس

من حمله پانیک سر یه اتفاق غیر منتظره گذروندم و بعد اون از همه نظر داغون شدم چیزی که من تجربه کردم اینه که بیشتر روی روح ادم اثر میزاره برای من دوبار بود و دیگه نداشتم ولی واقعا بده 

عزیزم خود ب خود حمله داری یا وسواسی اضطراب چیزی داری

کتک خوردم اولین بار و دستم رباطش پاره شد و خیلی جراحات دیگه و از اون موقع اینجورم

پانیک ترسی در ناخودآگاه  و‌ناهوشیار تو هست.یهو بدون دلیل خاصی بهت حمله دست میده. اینو ببین شاید بهت کمک کنه.نیازی نیست اینستا داشته باشی

https://www.instagram.com/p/CX830Y8NZUu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
چه قرصی میخوری؟

پراپرانول و اس سیتالو پرام الان ۷ روزه میخوره ک باعث شده همش دستو پام بلرزه و زبونم انگار حرکاتش ارادی نیست

پراپرانول و اس سیتالو پرام الان ۷ روزه میخوره ک باعث شده همش دستو پام بلرزه و زبونم انگار حرکاتش ارا ...

شاید قرصا بهت نمیسازه بهتره به دکترت اطلاع بدی عزیزم

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖