2777
2789
عنوان

کسی حمله پانیک داره بهم کمک کنه حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست

من هم تا حالا دو دفعه حمله ي پانيك بهم دست. داده دفعه دوم تنوستم كمي كنترلش كتم بخودم تلقين ميكردم كه هيچي نيست وخدا داره منو ميبينه    همه چي درست ميشه  ديگه شدتش مثله دفعه ي اول نبود بنظرمن پانيك هم ريشه ي ماورايي داره من يه آقاي سيدي گفت همزادبد دارم 

شاید قرصا بهت نمیسازه بهتره به دکترت اطلاع بدی عزیزم

واقعن دیگه هی۰ امیدی ب زندگی ندارم ازبس حالم بده

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پراپرانول و اس سیتالو پرام الان ۷ روزه میخوره ک باعث شده همش دستو پام بلرزه و زبونم انگار حرکاتش ارا ...

شایدم تداخل دارویی باشه....در هر صورت به دکتر حتما بگو اینطوری میشی

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
شایدم تداخل دارویی باشه....در هر صورت به دکتر حتما بگو اینطوری میشی

گفتم بهشون گفت یک روز دیگه ام بخور و اگر خوب نشدی قرصاتو عوص کنم

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

منم لرزش دارم 

مثل حالتی‌که تشنج‌ادم میکنه اونجوری میشم

بعدش بایدحتما امپول مسکن‌بزنم و‌سرم بهم وصل بشه 

آخرین‌بارم‌خرداد ماه بود که راهی بیمارستان شدم

واز اخر تشخیص دادن مشکل از اعصاب واسترس شدیدمه

الان ۲ماه دچار مشکل بدی شدم

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
منم لرزش دارم  مثل حالتی‌که تشنج‌ادم میکنه اونجوری میشم بعدش بایدحتما امپول مسکن‌بزنم و‌سرم ب ...

من موقع پانیک لرزش ندارم فقط بدنم قفل میشه

واقعن دیگه هی۰ امیدی ب زندگی ندارم ازبس حالم بده

عزیزم نا امید نباشید، همونطور که دوست دیگمون گفتن حتما درباره علایمتون با پزشک مشورت کنید شاید حساسیت دارویی باشه یا نیاز به تغییر دز دارو، سعی کنید استرس رو از خودتون دور کنید، تاثیر گذاری داروها زمانبره بهتره تا اون زمان صبور باشید، امیدوارم هر چه سریع تر بهبود پیدا کنید 

من موقع پانیک لرزش ندارم فقط بدنم قفل میشه

دقیقا منم

نه میتونم حرف بزنم 

نه جیغ بکشم

چشمام به یه نقطه خیره میشن وهیچی نمیفهمن

خرداد ماه که این اتفاق افتاد

من دوستم ازم فیلم گرفته بودش

و خیلی ترسیده بودن

وقتی یادم اومد دیدم توبیمارستانم وزیرسرم

پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم 
دقیقا منم نه میتونم حرف بزنم  نه جیغ بکشم چشمام به یه نقطه خیره میشن وهیچی نمیفهمن خرداد ما ...

دیگه خسته شدم دلم میخواد خوب بشم