2777
2789

ما پنج تا بچه ایم 

دو خواهر سه برادر 

برادرام یکیش شهر دیگه هس و دوتاش اینجان 

ولی بهتون بگم از اول هیچ خیری براس پدرمادرم نداشتن که هییییچ ضررشونم خیلی رسیده .. مادرم کل طلاهاشو چندین بار فروخت داد بابت بدهی داداشم که شهر دیگس 

این یکیا هر بار یکی مشکلی داشت مامان بدبخت من طلا فروخت داد بهشون ولی هر موقع کار پدرمادرم گیر بود من و ابجیم یا شوهرامون اومدن ... حتی خواستگاری ابجیم همه کارارو شوهر من کرد  تحقیق درباره خانواده پسره  بگیر تاااا خریدا و همه چیز و داداشام مث مهمون اومدن و رفتن 

زناشون چندین بار گفتن ما مادرتونو نگه نمیداریم و هر سال دوبار خونه تکونی میکنیم خونه مادرم فقط من میرم و ابجیم و اونا با اینکه هر روز هفته شام و ناهار اونجا پلاسن ولی تو چن روزی که ما خونه تکونی میکنیم پیداشون نمیشه و یکی دوباری ام گفتن وظیفه ما نیس دختراش بیان تمیز کنن...

حالا با این اوصاف فردا خدایی نکرده زبونم لال پدرمادر من چیزیشون شد دوسوم مال اوناس یک سوم مال مایی که همیشه همه کارا گردنمون بود ینی بشینم بگم یه کتابه فقط بدونین هر جا پول باشه یا خوردن داداشای من هستن نباشه اصلا انگار پدرمادری ندارن.‌‌

واقعا آدم خیلی زورش میاد خیلییییی.... بحث پول نیس بحث لیاقته

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست

البته پدر و مادر شما هم خودشون رو میدن به پسر و عروس

می‌تونن انقد سرویس ندن بهشون

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بخش زیادیش تقصیر خود خانواده هاس ک میگن مثلا ظرف شستن کار مرد نیس و ..... در حالی ک اتفاقا کار خونه برای خانوما اصلا اجبار نیس

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

جون به جونشون کنی قدرنشناسن 😐خیلی نازپرور بزرگ شدن موقع سختیا هیچ وقت نباید مادرت کمکشون میکرد اونا دیگه بزرگ شدن دستشون نباید تو جیب پدر و مادرشون باشه 

تقصیر خودشون نیس تربیتشون نسنجیده بوده فقط محبت کردن و رفاه ساختن برای فرزند معنای تربیت نیس باید گاهیی بزاری سختی بکشن نداری بکشن توهین بشنون بد و خوب بدونن راجب مشکلات مقاوم باشن و جدی فکر کنن 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

باز خداتو شکر کن خواهر داری منک تک دخترم دوتا هم برادر ک سالی دوبار شاید بیان خونم همیشه موقع مشکلات من باید زندگی خودمو ول کنم برم اونا فقط بشینن حتی یکماه هم طول بکشه کسی بهم رحم نمیکنه خیلی ناراحتم خواهر ندارم

باز خداتو شکر کن خواهر داری منک تک دخترم دوتا هم برادر ک سالی دوبار شاید بیان خونم همیشه موقع مشکلات ...

الهی عزیزمم🥺💖

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!