2777
2789
عنوان

اونایی که تجربه بارداری دارن

74 بازدید | 11 پست

خانوما از هفته ی چندم دستگاه بهداشت میتونه صدای قلب جنین رو بشنوه

الان سیزده هفتمه و یه سره دلم میخواد برم سونو صدای قلب ولی چون ضرر داره جلوی خودمو‌میگیرم😅

ببخشید این چیزا که میگی یعنی چی؟؟ 

دستگاه بهداشت؟؟ 

بعد سیزده هفته که باید غربالگری هم رفته باشی و سونو ان تی هم رفته باشی نه اینکه هنوز دنبال صدای قلب باشی

بعد اون وقت ضرر؟؟ الان سالهاست ثابت شده سونو ضرر نداره برای جنین 

انگار از یک دنیای دیگه صحبت کردی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید این چیزا که میگی یعنی چی؟؟  دستگاه بهداشت؟؟  بعد سیزده هفته که باید غربالگری هم ر ...

چرا انقدر سریع قضاوت میکنیدو جبهه میگیرید 

من هم غربالگری رو رفتم هم ان تی رو صدای قلبشم از هفته ی هفتم‌شنیده شده

ولی چون یه سقط داشتم نگرانم همش اتفاقی واسه جنین بیوفته 

میخواستم با دستگاه بهداشت ضربان قلبشو هر هفته چک کنم

ببخشید این چیزا که میگی یعنی چی؟؟  دستگاه بهداشت؟؟  بعد سیزده هفته که باید غربالگری هم ر ...

اگه‌سالهاست ثابت شده ضرر نداره چرا تو اکثر کشورهای اروپایی کمپین نه به غربالگری رو راه انداختن 

این که دکترا میگن ضرر نداره مافیای پزشکیه

وگرنه اشعه ای که دل و جیگر بچه‌هم نشون میده مگه میشه ضرر نداشته باشه

یا من تو یک دنیای دیگم یا شماها آقا مگر صدای قلب رو قبلا نشنیدین؟ من چطور هفته نه بودم که شنیدم!&nbs ...

بله شنیدیم. من هفته ۲۱ هستم تا حالا سه بار سونو دادم و شنیدم. ولی خوب بهداشتم بری میتونی صدای قلب بچه رو بشنوی.

یا من تو یک دنیای دیگم یا شماها آقا مگر صدای قلب رو قبلا نشنیدین؟ من چطور هفته نه بودم که شنیدم!&nbs ...

با سونو منم هفت هفته شنیدم

منظورش دستگاه بهداشت بود که تو بیست هفته گفته زوده🤦🏻‍♀

چرا انقدر سریع قضاوت میکنیدو جبهه میگیرید  من هم غربالگری رو رفتم هم ان تی رو صدای قلبشم از هف ...

بابا کامنت پایین خودت رو بخون طرف میگه بیست هفته ام اما برای صدای قلب زوده 

یا وقتی ان تی اوکی بوده و سه ماه اول رو رد کردی دیگه خطر سقط خیلی میاد پایین و قلب دیگه مشکل پیدا نخواهد کرد بعد اگر اینو باور داشته باشی دیگه ترس نداری 

من خودم حتی به ذهنم هم این چیزی که میگی میترسی قلبش نزنه نرسیده بود تا بحال 

بحث قضاوت نیست به نظرم باید کمی نرمال تر باشیم. نگرانی های غیر عادی معلومه تعجب برانگیزه دیگه. عزیزم اگر تو زیر سیزده هفته بودی طبیعی بود از نگرانی بگی برای صدای قلب ولی وقتی بالای سه ماه این تاپیک رو میزاری خدایی تعجب کردم خیلی چون عادی نبود هرچند بشه درک کرد نگرانی ت رو . بهرحال همین الان این جور نگرانی ها رو از بین ببری خیلی بهتره برای آرامش خودت و جنین

با سونو منم هفت هفته شنیدم منظورش دستگاه بهداشت بود که تو بیست هفته گفته زوده🤦🏻‍♀

دستگاه بهداشت چیه دیگه باز؟ سونو کافیه دیگه . وقتی توسط دستگاه قوی تر قلب تایید شده دستگاه ضعیف تر چه منطقی داره؟ 

اگر از اول دستگاه قوی تر رو بخاطر ضرر نرفته باشه آدم خوب منطقی هست بری زیر دستگاه ضعیف تری به اسم بهداشت اما وقتی دیگه رفتی قبلا سونو این چه منطقی داره؟ نگرانی هم برای قلب در بالای سه ماه یک نگرانی اشتباهه و ریشه در روان داره و منطقی نیست

میدونید من چی میگم من میگم ما باید برای نگرانی هامون دلایل منطقی داشته باشیم این اولا

دوم اگر دچار نگرانی شدیم که منجر به رفتارهای افراط گرایانه میشه به جای اینکه وارد عمل بشیم بنشینیم سر جامون و با اون نگرانی رو به رو بشیم و رفع ش کنیم نه اینکه اون نگرانی افسار و اعمال ما رو به دست بگیره