2777
2789
عنوان

خانما کسی هست؟ کدومتون خواهر برادر دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=242202810]🥲  قدر تو رو نمیدونه واقعا متاسفم براش منم پارسال برای شرکت توی مسابقه ورزشی ...

🥲💔

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
تاپیک اولمو بخون ببین به چه روزی افتادم من

💔وااای عزیزم نه 

بگو که امکان نداره 

😢😢

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
نترس منم مث تو بودم با این تفاوت ک مامانم بیشتر اذییتم میکرد تقریبا چهار سال قبل ک 16 ساله بودم اونق ...

اون الان کلاس نهمش تموم شده و دقیقا مث خواهر شما هر جور استوری میزاره و کلا از دسترس خارج شده 

و منی که کلاس نهم نمیتونستم تا مرکز خرید تنهایی برم😂😂

چون دختر اول بودم و کلی حساس بودن که بلایی سرم میاد🙄😂

یه بار یادمه با دوستم رفته بودیم کلاس تقویتی بعد اون بهم گفت مهرسا بیا تا امامزاده بریم نمازم و بخونم تا قضا نشده تو راه هم یه ساندویج بخوریم که گشنمونه 

بعد دوساعت دیر رفتن خونه یه حسابی ازم گرفت و داد کف دستم 

که دیگه نتونستم با اون دوستم برم جایی

اینکه بگم خونوادم پشتش درمیان دروغ گفتم چون اونا هم از این کاراش خستن از اینکه خواستن جلوشو بگیرن و نتونستن 

چون دهن ب دهن میشه باهاشون و کلی حرفای واقعا زشت و دور از تربیت بارشون میکنه

هر روز بدتر میشه 

تا جایی که گفتم بهشون راحت بزاره دخترو چون محدودیتی که شما تعیین میکنید واسش فساد میاره بزار الان راه خودشو بره صدبار نصیحت کردین چی شد ؟ انقدر حکایت دخترایی که مث امسال آبجی کوچیکه من ول میگشتن راحت و تعریف کرده مادرم تو گوشش نرفت که نرف

ولی با وجود اونا من که مقابل کوچیکه درمیام برای دفاع از حق خودم سرکوب میشم

چرا؟ چون بزرگترم

حق ندارم دربرابر وسایل خودم دفاع کنم

با خودم میگم لنتیا خو من اگه تو خونه خودم نتونم از پس وسیله هام بربیام فردا تو جامعه از حق خودم دفاع کنم؟

چجوری مثلا از شوهرم دفاع کنم؟

من خستم از این جماعت زنده کش مرده پرست 👈تتلو

💔💔حرف دلم هممونه

عزیزدلم من دارم میمیرم حالم بده انداختنم خونه مادربزرگم رفتن استخر مامانمو خواهرم😏❤️

قشنگم دلم خونه 

از این همه دردی که برای ماهایی اتفاق میفته که دلمون و سعی میکنیم توی این دنیا برای عزیزامون حداقل صاف نگه داریم و اونجوری ضربه میخوره 

توکل کن به همون بالایی 

هممون لایق روزای خوب هستیم 

به خصوص ماهایی که از عزیزامون زخم دل خوردیم

عزیزم زندگی اونی  نیست ک همیشه میخوایمش فدای تو بشم من

این حق شما نیست گلم 

اصلا این عدالت و حق نیست 

اون الان کلاس نهمش تموم شده و دقیقا مث خواهر شما هر جور استوری میزاره و کلا از دسترس خارج شده  ...

دقیقا مث منی😑😑😑

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش